Samsung Galaxy S2 wint Media Totaal Award

samsunggalaxys2mediatotaalaward-300x212 Samsung Galaxy S2 wint Media Totaal AwardMisschien wat vroeg om de Samsung Galaxy S2 nu al uit te roepen tot telefoon van het jaar 2011 – er komen nog een aantal indrukwekkende toestellen aan dit jaar – maargoed, dat belet Media Totaal niet het toestel nu al deze titel te geven.

Het lijkt ons verstandig even te wachten tot de eerste gebruikers ook echt de kans hadden om het toestel volop in gebruik te nemen – aan de andere kant: dit zal waarschijnlijk ook niet de laatste award zijn die de Galaxy S2 in de wacht sleept.

(met dank aan MediaTotaal)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Johan Ottepotte zegt

    ha ha! Ik was net hetzelfde artikel aan het lezen op internet en vroeg me af waarom het nog niet hier gepost was. Maar je bent me toch een stap voor, Arthur! 🙂 Toen ik weer hier keek had je het geplaatst.
    Allereerst, alle sgs2 eigenaars, gefeliciteerd! Ik kan oprecht zeggen dat ik best jaloers ben, het is nu de dagen aftellen.
    Ook al zouden bv de nieuwe HTC sensation, of nieuwe Iphone eind dit jaar uitkomen en deze kwaliteit kunnen evenaren, Samsung wint gewoon deze prijs omdat hij als eerste over de finisch komt. Dat is voor mij ook zeker heel wat waard.

Praat mee