Samsung Galaxy S2 gebruikt om hoogste Tweet te versturen

galaxys2everesttweet-300x129 Samsung Galaxy S2 gebruikt om hoogste Tweet te versturenUhm, de hoogste Tweet? Is Mariah Carey aan het Twitteren geslagen? Dat dachten wij tenminste, maar naar blijkt heeft de Engelse bergbeklimmer Kenton Cool (zou het zijn echte naam zijn?) een bericht verstuurd op Twitter, vanaf een Samsung Galaxy S2, terwijl hij bovenop de Mount Everest stond.

Wij weten niet wat verbazender is hier: dat dhr. Cool de moeite naam om een Galaxy S2 mee te slepen tijdens de hoogste klim ter wereld, of dat hij daadwerkelijk ontvangst had bovenop de berg. Het signaal was in ieder geval zwak, maar sterk genoeg voor de S2 – en het feit dat Samsung zijn klim sponsorde zal hem wel gemotiveerd hebben het gelukkig erg lichte toestel mee te slepen naar de top.

(met dank aan TechRadar)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee