Samsung Galaxy S2 breekt pre-order records in Zuid Korea

koreanflag-300x200 Samsung Galaxy S2 breekt pre-order records in Zuid KoreaToen vorige jaar augustus de iPhone 4 werd gelanceerd in Zuid Korea, kon Apple in de weken voorafgaande aan de release 110.000 pre-orders noteren. Inmiddels is Samsung hier met de nieuwe Galaxy S2 dik overheen gegaan, met ruim 200.000 voorbestelde exemplaren. Nog geen half uur nadat de pre-order paginas online waren verschenen waren er al 10.000 Galaxy S2’s besteld – ruim een uur later al 20.000.

Overigens is het misschien interessant om te weten dat de Galaxy S2 in Korea over de toonbank gaat voor 455.000 won, oftewel 288 euro. Dit prijsverschil is vrij normaal, aangezien Samsung natuurlijk een Koreaans produkt is.

In Noord-Korea werden er welgeteld 2 Galaxy S2 toestellen voorbesteld – ook dit is een verdubbeling ten opzichte van de iPhone – maar de levertijd kan daar eeuwig bedragen.

(bron: GSMArena)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Eric zegt

  Hmmm misschien toch maar naar Korea op vakantie ipv. Spanje?

  Ik mag 16 juni mijn contract verlengen dus heb mooi een maand de tijd om alle gebruikers ervaringen te lezen….

  Ben van plan om een 1 jarig contract te nemen ivm. snelle ontwikkelingen qua telefoons,

  Iemand al uitgepluists welke provider het best is in combinatie met een 1 jarig contract? Kom er namelijk niet helemaal uit, elke site hanteert weer andere toestel prijzen en / of maandelijkse kosten…

    • Arthur Dent zegt

     In feite is de aanwezig provider tabel een overzicht van de goedkoopste 2 jarige abonnementen, omdat de goedkoopste abonnementen per definitie de 2 jarige zijn – maar dat vermelden we er tzt wel bij 😛

 2. johan ottepotte zegt

  Ik heb hem bij HI verlengt voor een jaar. Ik moest nog 109.- bijbetalen maar kreeg ook de eerste 3 maanden 20 euro korting op abonnement, maar das volgens mij alleen voor mensen die daar verlengen. Ik heb 550 min. 1100 sms p.m. .. Valt dus wel mee zo!

Praat mee