Samsung baas kondigt Galaxy S3 aan

galaxys3jkshin-300x199 Samsung baas kondigt Galaxy S3 aanOndanks eerdere speculaties dat Samsung een upgrade versie van de net gereleasde Galaxy S2 – de Galaxy S3 – al in de herfst op de markt zou brengen, heeft het hoofd van Samsung Mobile – J.K. Shin – laten weten dat de Galaxy S3 in de planning staat voor begin 2012.

Ondanks dat dit nog eindeloos ver weg lijkt, zeker in de wereld van de mobiele technologie, kunnen wij hieruit een aantal conclusies trekken. Eerder liet Samsung al weten aan een dual core processor te werken met een kloksnelheid van 2,0 GHz. De huidige dual core chip van Samsung – de Exynos – zou kunnen werken tot ongeveer 1,8 GHz. Het zou dus goed kunnen dat Samsung de Galaxy S3 wil gaan lanceren met haar volgende generatie dual core chips.

Dit maakt onze eerdere speculaties over een 2,0 GHz dual core Galaxy S3 een stuk realistischer. Aan de andere kant: we moeten nog zo lang wachten dat er tegen de tijd dat de S3 echt op de markt gaat komen genoeg veranderd kan zijn.

Eén ding staat als een paal boven water: Samsung is nog maar net begonnen aan haar Galaxy S-x concept, en is voorlopig niet van plan de leidende positie die zij met de Galaxy S en S2 heeft gevestigd af te staan.

(met dank aan WallStreetJournal)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Jordi zegt

    Ik ben erg benieuwd! Ik heb sinds vorig jaar een abbonement op een Galaxy S i9000. Dus ik wacht alle spanningen rustig af tot mijn abbo verloopt. Als ik dan te horen (mid 2012) dat er al een Galaxy S 4 gaat komen. Dan koop ik wel een simpel nokia ding uit 1980 die me dan in de tussentijd kan helpen wachten tot er een super phone uitkomt van samsung.
    Ik vind de technologie echt niet normaal snel gaan tegenwoordig. De SII is net uit en de SIII staat al weer bijna voor de deur.. wauw, that’s all i can say.

Praat mee