Nederlandse Samsung Galaxy S2 vooralsnog niet met NFC

NFC Nederlandse Samsung Galaxy S2 vooralsnog niet met NFCSamsung Benelux heeft laten weten dat de Nederlandse versie van de Samsung Galaxy S2 niet – we herhalen: níet – over een NFC chip zal beschikken. Over het hoe en waarom hiervan is op dit moment nog weinig bekend. Wat wel zeker is, is dat NFC hier nog maar weinig toepassingsmogelijkheden kent, aangezien er nog zo goed als geen winkels of andere gelegenheden zijn die een dergelijk betaalsysteem hebben ingevoerd.

Aan de andere kant: NFC kan binnenkort ook worden ingebouwd in SIM of zelfs op SD kaarten, dus er zullen – tegen de tijd dat NFC ook echt bruikbaar is – genoeg mogelijkheden zijn om je telefoon er alsnog van te voorzien.

(met dank aan SamsungBenelux)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. David Klein zegt

  Jammer, al iets meer bekend over de nederlandse specs maar niet meer over de release waar iedereen zo benieuwd naar is.

  • Arthur Dent zegt

   Tja, de informatie druppelt binnen, zullen we maar zeggen 😉 overigens heerst er onder de meeste winkels algemene overeenstemming dat de eerste leveringen in week 19 (volgende week, dus) zullen plaatsvinden.

 2. zegt

  Ik had al enige weken het vermoeden dat dit zou gebeuren. Bij de specs op diverse sites stond NFC vaak niet aangegeven. Ook de lagere prijs deed al vermoeden dat e.e.a. is verandert. Dit blijkt dus nu de 16Gb uitvoering en de NFC chip te zijn. Dit heeft waarschijnlijk alles te maken met de enorme concurrentie tijdsdruk op de release en daarnaast de huidige beperking in de productiecapaciteit van de chip fabrikanten.

 3. robbiez zegt

  ook hi heeft de galaxy s2 eindelijk op de site staan met de nodige info…
  ook daar kun je hem al bestellen zodat je een van de eersten bent…

 4. Dude zegt

  Twijfel tussen verlengen bij VodaFone of nieuw abonnement bij HI icm Internet Extreem.
  Eerste biedt een snelheid tot 3,6 Mbps, HI (Internet Extreem) het dubbele.

  zou je het verschil in snelheid merken? Websites inladen gaat vast niet twee keer zo snel, maar misschien scheelt het wel bij bv het downloaden van bijlagen in de mail en bij applicaties als Google Maps, zeker met Streetview.
  Iemand die heeft kunnen vergelijken?

 5. Chofny Sadhoe zegt

  en wat dacht je van streamen?

  hey heeft hi onbeperkt internet exstreem? of zit daar een limit bij zoals 500mb ofzo?

 6. johan ottepotte zegt

  als volgt:

  Abonnement Je betaalt Tegoed /mnd Tegoed met verdubbelaar Snelheid
  Internet Extreem €17,50 /mnd 2000 MB 4000 MB 7,2 Mb/s

 7. Chofny Sadhoe zegt

  oke wel jammer dat je geen extreem kan hebben met onbeperkt!!! en in mijn buurt (grens van rotterdam / barendrecht) is de verbinding redelijk slecht!!! heel vaak geen verbinding op mijn Blackberry…..

Praat mee