Hoe kun je Vodafone infoberichten uitzetten?

Wij hadden al van meerdere mensen gehoord dat ze zich groen en vaak ook geel ergeren aan Vodafone’s infoberichten die ze op hun nieuwe Samsung Galaxy S2 ontvangen. En hoewel het makkelijk uit te zetten is, moet je even graven in de instellingen. En laten we nu net op ons eigen forum een post aantreffen met daarin een filmpje waarin er precies wordt uitgelegd hoe dit werkt. Met dank aan DJFLuFFy!

Galaxy deal tips

Reacties

 1. stijn zegt

  JAAA!!!

  eindelijk verlost van de stomme infoberichten.
  HEEEEL erg bedankt.
  Weet ook iemand of dit geld voor berichten van vodafone als je over je bundel heen zit??

 2. andre zegt

  het zou leuk zijn als er ook een gedeelte komt voor allerlei accessoires, die er specifiek voor de galaxy S2 te koop zijn en waar.

  • zegt

   Ik woon op de grens van 020 en 075 ik kreeg soms 30 berichtjes binnen 15 minuten.

   Maar ik ben blij dat ik lotgenoten heb 🙂

   Veel plezier met jullie SGS2

 3. Emilio zegt

  ik heb mijn galaxy s2 nu al sinds gisteravond. heb dus in een halve dag 20 berichten ontvangen. als ik zo wat reacties lees is dat nog niks maar word er inderdaad nu al gek van. zo maar ff uitzetten bedankt alvast voor et filmpje!!

 4. Vermeulen zegt

  Ik kreeg ook om de paar minuten die berichtjes en heb het ook uitgezet. Het vervelende is dat ik ergens las dat er plannen waren om dit soort broadcasts te gebruiken voor belangrijke politie of brandweer meldingen (“sluit deuren en ramen”). Deze kan je dus ook niet meer ontvangen!!!

 5. Jan theunissen zegt

  Blij dat het eindelijk uit is want zelfs op het platteland in het noorden van Thailand ontving ik soms zelfs 3 berichten per minuut. Het laagste was 1 x per minuut en het stond gisteren in eens aan. Blij dat ik ervan af ben. Halve dag de batterij leeg.

 6. Mirthe zegt

  Ik kreeg ze net binnen, opeens uit het niets infoberichten. Ze bleven maar komen!
  Ik had de eerste net verwijderd, kwam de 2de al. Zo snel volgenden ze elkaar.
  Gelukkig ben ik er nu vanaf! Super!!!

 7. Flor zegt

  Jippie… eindelijk van die stomme berichtjes af… DANK!!! Ben op een conferentie en kreeg om de twee minuten een “infobericht”… heb de telefoon op een gegeven uitgezet.

 8. Jolijn zegt

  Omg serieus je bent mijn held! Ik was in zwisterland, zat lekker uno te spelen opeens al die berichten! Schrok me rot, dacht dat ik een torenhoge rekening zou krijgen! Hele week de telefoon niet aangehad kunnen hebben….nu eindelijk weer wel! Lekker foto’s nemen en genieten van mijn mobiel.=)

 9. Wim zegt

  Uitschakelen info berichten in het menu van de Galaxy: tekstberichten–>instellingen–>info berichten activeren uitschakelen.

  Uitzetten “Welkom in ..”: SMS “tarief uit” naar 4444.

  Suc6,

 10. Koos zegt

  Dit is top kreeg gisteren op de klus waar ik aant werk was om de paar minuten een sms in het totaal 175 nu geen 1 wauw bedankt

Praat mee