Eerste updates voor de Galaxy S2 beschikbaar

samsunggalaxys2updates-293x300 Eerste updates voor de Galaxy S2 beschikbaarDe Galaxy S2 is nog maar een paar weken op de markt, en Samsung is al driftig in de weer met updates. In tegenstelling tot sommige andere Android toestellen worden deze updates niet uitgerold middels een automatisch OTA (over-the-air) proces, maar aangeboden via het eigen Kies systeem.

Naar het schijnt zijn er sinds de allereerste versie van de firmware al twee verbeteringen aangebracht. De eerste update zou een kleine tweak aan het Swype toetsenbord hebben aangebracht, waardoor deze sneller reageert, terwijl de tweede update de automatische aanpassing van de helderheid van het scherm zou hebben verbeterd.

Voor veel gebruikers van de eerste Galaxy S was het ontbreken van regelmatige updates een doorn in het oog – laten we hopen dat Samsung ook deze feedback van de gebruikers ter harte heeft genomen, en de Galaxy S2 direkter en regelmatig van verbeteringen zal voorzien.

(met dank aan AndroidCommunity)

Galaxy deal tips

Reacties

  • Stijn zegt

   De telefoon met de computer verbiden en dan Samsung kies starten dan kun je op firmware checken en dan ga je hem updaten

 1. Edwin zegt

  Kies op de PC gezet (Win Vista). SII aangesloten. Kies stelt voor een firmware upgrade te doen. Geeft ie vervolgens op de PC “FirmwareUpdate werk niet meer / Er is een probleem opgetreden waardoor het programma niet meer goed werkt. Etc etc.” En intussen zegt Kies “Haal de kabel niet los van de pc”. Maar na 10 minuten blijft er staan “Onderdelen van firmwareupgrade voorbereiden…”. Dus toch maar losgekoppeld, gelukkig doet ie het nog wel, maar geen upgrade voor mij dus vooralsnog.

  • Nickelodeon zegt

   Je moet het nog een keer proberen…deed hij bij kij ook de eerste keer! Ik heb me wel laten vertellen dat Kies in combinatie met Vista problemen kan opleveren.

 2. Serge zegt

  Ik heb Kies op mijn computer geïnstalleerd en als ik de nieuwe firmwareupgrade wil uploaden zegt hij dat de gebruiker geen toestemming geeft om de upgrade uit te voeren. Wat kan ik hieraan doen?

Praat mee