De eerste ervaringen met de Samsung Galaxy S2

samsunggalaxys2experience-300x208 De eerste ervaringen met de Samsung Galaxy S2Nu de eerste Samsung Galaxy S2 toestellen onderweg zijn naar hun nieuwe eigenar(ess)en, wordt het voor mensen die het toestel nog niet besteld hebben natuurlijk interessant om te lezen wat anderen van hun nieuwe S2 vinden. Wij willen iedereen dan ook van harte uitnodigen om hieronder zijn of haar eigen eerste bevindingen te delen met de rest van Nederland. En wie het graag echt breed wil uitmeten kan natuurlijk op ons FORUM terecht, waar wij een speciaal subforum hebben toegevoegd waar ervaringen besproken en bediscussieerd kunnen worden.

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Floris zegt

  Wat is die heerlijk snel!! 🙂

  Aanrader voor iedereen is een micro-sdhc kaartje van minimaal class 6 (liefst class 10). Als je met de gratis App ‘SD-Booster’ de read cache verhoogt komt hij helemaal goed tot zijn recht. Super snel foto’s en Full HD Avatar laden.

  Voice command is (ook al gebruik je het waarschijnlijk alleen thuis, aangezien het best genant is om in het openbaar te doen) echt ideaal! Lekker vanaf de bank naar je telefoon roepen dat hij een maat moet sms-en om meer vlees te halen voor de BBQ bijvoorbeeld.

  Morgen maar eens de hele gebruiksaanwijzing doorspitten op zoek naar alles wat ik vannacht niet kan ontdekken;)

 2. Danny zegt

  Ik mag mijn contract bij T-mobile verlengen dus ik ben er al uit welke telefoon ik bij mijn nieuwe abbonnement wil 🙂

  Op de website van T-Mobile staat hij er nog niet op, vandaag of morgen dan maar eens ff langs gaan in de T-Mobile shop in Goes.

   • jado zegt

    Dat is raar! Net met TMobile gebeld of ze hem bij de shop wel hadden, online is de leverijd 2 weken, en ze zeiden stellig van niet. Bovendien zou je ook geen gebruik kunnen maken van de actie, 5 maanden geen abbo kosten, bij de shop

  • vincent zegt

   Halloo ook ik stel dit vraag ?

   ik had gelezen op een andere website dat hij alleen engels frans duits maar geen nederlands was?
   wie a wie heeft er meer ervaring verteel het ons.
   kan je ook een update doen?

   gr

   • Mike zegt

    Hoi. Net 2x de s2 binnen. volgens mij is het alleen in het engels. als ik in het nederlands er tegen praat krijg je hele rare zinnen. in het engels doet ie het heel goed! misschien dat ik nog een instelling heb gemist ergens.

 3. Floris zegt

  @arjan & @arnie

  Het schijnt in vrijwel iedere taal te werken omdat de Voice Control functie van Samsung vrijwel dezelfde software gebruikt als Google Voice (wat er natuurlijk ook gewoon op zit :D). Je kan gewoon tegen Google Voice in het japans praten en hij geeft de vertaling!! Ik heb nog niet kunnen vinden hoe ik de taal instel, maar als mijn batterij weer is opgeladen (die overigens verassend lang mee ging, gezien mijn verbruik gister, vanacht en vanochtend), dan zal ik er nog eens naar op zoek.

 4. arnie zegt

  nog een vraag. hoelang doe je met 1gb internet. gaat het hard of hangt dat heel erg af wat je doet, en bij wat gaat het dan hard.

  de s2 gaat mn 1e smartphone worden. heb er dus geen ervaring mee.
  ik weet wel t-mobile onbeperkt heeft, maar dat schijnt drama te zijn??
  wie heeft er ervaring??

  • Arthur Dent zegt

   Zelf geen ervaring met T-Mobile, maar misschien iemand anders wel?
   1 GB data kan redelijk lang meegaan als je het met name gebruikt om te browsen en voor email, Facebook, Twitter, etc. Als je veel streaming filmpjes wilt kijken (Youtube) of muziek luisteren (LastFM?) dan kan het hard gaan. Tegenwoordig zijn er wel op heel veel plaatsen WiFi netwerken beschikbaar (thuis, werk, trein, etc.), dus als je het een beetje handig aanpakt, kun je heel veel internetdingen gewoon via WiFi doen, ipv. met je 3G/HSPA verbinding.

  • Wil zegt

   Ik zou absoluut niet kiezen voor T-mobile. Sterker nog! Betaal nog liever 20 euro extra in de maand. Heb vorig jaar in april een Iphone abbo afgesloten bij T-mobile. Klantenservice is opzich prima; maar kunnen weinig voor je doen als je steeds ‘geen service’ hebt. Je kan wel meldingen doen die razendsnel worden opgepakt door T-mobile.
   Met andere woorden; vorig jaar op 6 april mijn contract aangesloten voor twee jaar (mijn vriend ook) en vorige week is deze door T-mobile vroegtijdig beëindigd.
   Ik ben naar een dorp verhuisd; daar heb ik echt helemaal geen bereik. Maar ook in Groningen (waar ik eerst woonde) was het niet goed.
   Als je gegarandeerd bent (door mensen om je heen en niet de shop of klantenservice) dat zij goed bereik hebben is het prima.
   Twee keer een telefoonrekening gehad die niet klopte (buitenland verbuik terwijl ik niet in het buitenland was) waarop dit bedrag op mijn volgende rekening werd verrekend: PLUS 20% korting als excuus.
   Wat dat betreft ben ik dus tevreden; qua bereik op plekken buiten ‘grote steden’ iets minder

 5. Michael zegt

  Ik wil hem ook!!!
  Helaas is mijn Galaxy S vorige maand gestolen.. en verloopt mijn abonnement pas in Oktober en kan ik dus pas eind Augustus mijn abonnement verlengen.. 🙁 Zit tot die tijd opgescheept met de Spica…
  Toevallig iemand ideeën hoe ik anders vervroegd kan verlengen? Of een andere manier? Na de Galaxy S MOET ik gewoon de S2 hebben!

  • Laurens zegt

   Mijn neef had hetzelfde probleem en kon toen vervroegd verlengen, probleem was wel dat je dus eerst nog je resterende maanden hebt en dan nog eens het nieuwe abonnementstermijn. Oftewel, als je nu al verlengt met 2 jaar moet zit je 30 maanden aan je telefoon vast…

  • Linda zegt

   je kunt de afd loyalty vragen je abonnement eerder te verlengen. Het is inderdaad wel zo dat je oorspronkelijke looptijd er bij op wordt geteld, maar wat geeft dat. Een 2 jaar abonnement bijv en je moest zelf nog 5 maand, dan wordt je nieuwe 2 jaar en 5 maand, maar je toestel krijg je al direct

 6. Frank zegt

  @ Michael, ik kon eigenlijk ook nog niet verlengen. Maar ik heb gebeld naar Vodafone (daar zat ik al) dat ik een nieuw abonnement wilde met de S2. Dit hebben ze geaccepteerd en nu is het wachten op de telefoon 🙂

  • Christien zegt

   Jij hebt dus ook verlengt bij vodafone ?
   Ik wil dat ook doen, maar over anderhalve maand pas officieel verlengen. Nu geeft mijn vodafone hompage al wel aan dat ik kan verlengen. Heel krom dus, heb vodafone al gemaild.
   Ik vraag me af wat ze jou hebben aangeboden ? (als je dat kwijt wilt uiteraard;) ) Als het gaat om korting, dan weet ik een beetje of ik beter kan verlengen of toch overstappen 🙂
   Dus korting op het toestel of op de maandelijkse kosten, zijn ze daar ‘riant’ in of loont het de moeite niet ?

   (overigens.. eerder verlengen, heb je gewoon gebeld, en zaten er geen andere kosten aan ? Want dan moet ik ook eens bellen =)

   • Robert zegt

    Ik wilde ook verlengen bij vodafone maar blijft een raar verhaal daar. Telefonisch meermaals contact gehad steeds andere aanbiedingen. Via internet kan je nu opeens niet verlengen met galaxy 2 heeft er wel even opgestaan. En sommige krijgen het wel voor elkaar om opeens niks meer te hoeven betalen omdat ze al 6 jaar abonnee zijn, terwijl ik al 8 jaar abbonnee ben en ik kreeg er niks af. Volgens mij is het net welke telefonist je aan de lijn krijgt. En je mag 2 maanden voor de afloop van je abbonement verlengen he.

   • Frank zegt

    Ja inderdaad bij Vodafone verlengt.
    Ik kan eigenlijk pas 12 juni officieel verlengen, maar daar had ik geen zin in.
    Ik had een basisabonnement van 22,50 en ik heb aangegeven dat ik een nieuw abonnement wilde met de S2 omdat mij telefoon het begon te begeven. Die medewerker heeft toen wat zitten spitten en kon mij het bel+sms+web 275 (€19,75 pm) abonnement aanbieden (precies diegene die ik al wilde 😛 ) en heb aangegeven dat ik dat meteen wil. Dus ik ben er iets goedkoper uitgekomen.

    Ik heb overigens naar 0800-0560 gebeld, reguliere verkoop afdeling.

    • Christien zegt

     Dankjewel!

     Ik ga morgen ook maar eens vodafone bellen, eens kijken hoe ver ik kom.
     Officieel mag ik 23 juni verlengen, ben benieuwd!:)

     • Linda zegt

      En is het gelukt? Meestal mag de afd verkoop niks, maar wel de afd loyalty. Je kunt de afd loyalty vragen je abonnement eerder te verlengen. Het is inderdaad wel zo dat je oorspronkelijke looptijd er bij op wordt geteld, maar wat geeft dat. Een 2 jaar abonnement bijv en je moest zelf nog 5 maand, dan wordt je nieuwe 2 jaar en 5 maand, maar je toestel krijg je al direct

    • Vincent zegt

     Dat bel+sms+web 275 (€19,75 pm) abonnement is neem ik aan een 2 jarig abonnement?!? Het 2e jaar betaal je €39,95 per jaar.
     Is niet echt een hele top aanbieding aangezien je die ook kan krijgen als je een nieuwe klant gaat worden bij Vodafone……Het enige voordeel is dat je de aansluitkosten a €24,50 niet meer hoeft te betalen…..

     Of betaal je €19,75 voor 24 maanden, dan is het natuurlijk een ander verhaal……

     • Mike zegt

      Hi, ik had ook dat abo, ook van vodafone. je kan ook 130 dagen voor je contract eind datum overstappen naar een andere provider.

      Ik heb hetzelfde gedaan en ben overgestapt naar KPN. 2 jaar verlening met een abonnement voor bijna 60 euro per maand.

      De actie hierbij is dat je een personal sim neemt en je de eerste 6 maanden voor 25,- krijgt. je kan met een personal sim elke maand je contract aanpassen , verhogen of verlagen. dus na 6 maanden kan je gewoon je het abonnement hebben teruggeschroefd naar 30,- p/m.

      Je betaalt dan nooit meer (het hele contract) meer dan 30 euro per maand en de eerste 6 maanden voor 25,-.

      Scheelt een heleboel geld, en je krijgt deze super telefoon gratis 😀

 7. robbiez zegt

  je kunt vervroegd verlengen inderdaad,

  ik zit bij hi en daar kun je een sms sturen om eerder te kunnen verlengen, volgens mij van 2 maand naar 4 maand.

  tevens kon ik nu al overstappen naar t-mobile, enigste kosten wat ik extra kreeg waren eenmalig 30 euro.

  overigens betaal je nu nog dik voor de galaxy s2, ik wacht liever een maand zodat de eerste aanbiedingen komen..

  • Rob zegt

   De actie van vodafone eerste jaar 20 euro en tweede jaar 40 euro is toch ook niet slecht. Dat is gemiddeld 30 euro p. maand, weet niet waar jij die de komende goedkoper wil gaan krijgen.

  • Laurens zegt

   Ik zou niet nog een maand wachten als ik jou was, althans niet als je bij Hi wilt blijven: de abonnementen gaan duurder worden deze zomer om te compenseren voor de toename van het mobiele internet die het smssen en bellen beginnen te verdringen. Niet meegekregen? Grote ophef over op dit moment omdat KPN een DPI heeft uitgevoerd de afgelopen 9 maanden op al hun klanten. Het is dat ik al verlengt heb, anders…

   • robbiez zegt

    volgens mij heeft dat geen gevolgen voor mij als hi klant…

    volgens mij kan kpn niet zomaar de regels wijzigen van hi of wel?
    ik kan hiet in ieder geval niet vinden?

    • Laurens zegt

     Dat heeft ook gevolgen voor Hi en Telfort (beiden KPN).
     Maar als je NU verlengt (zoals ik) dan heb je nog net de voorwaarden van vorig jaar en het abonnement van vorig jaar. Maar volgende maand heb je kans dat dus de abonnementen en de voorwaarden zijn gewijzigd naar het nieuwe systeem. En ze kunnen de voorwaarden niet veranderen zolang je contract loopt, maar als je verlengt moet je nieuwe voorwaarden ondertekenen dus dan kunnen ze het wel veranderen. Dus ik zou of nu bij Hi nemen met goede overstapkorting en nu nog gunstige abonnementen, of wachten op een aanbieding (ik denk dat je dan lang kan wachten, deze telefoon is nog populairder dan iPhone) maar dan overstappen naar Vodafone of T-mobile.

 8. DEe zegt

  Ik ben 2 jaar lang een trouwe BB klant geweest maar de laatste maanden mijn telefoon spuugzat en al die tijd gedacht dat ik de iphone 4 wilde hebben.. totdat ik de afgelopen maand werd opgemerkt door een applefanate vriend dat ik de S2 moest nemen en dat zelfs hij deze aan gaat schaffen, onder ander eomdat de iphone 4 al een jaar oud is en deze samsung s2 beter is… ik zal al moeten wennen aan touchscreen (als dat al lukt) maar HOE weet ik nou waarom ik een Samsung S2 moet nemen of eeniPhone (overigens wil ik absoluut GEEN 2jarig contract, verloopt mijn huidige contract volgende week dinsdag en zit ik bij [email protected][email protected])

  • Linda zegt

   iphone en radio in trein is een ramp (valt uit want via internet). Als je dat niet perse nodig hebt blijft de keus lastig. Scherm s2 is groter. Iphone is heel simpel in gebruik, echt heel inituitief, S2 iets meer zoeken, maar niet noemenswaardig. S2 heel groot (wellicht lastig vast houden) Iphone groot, maar niet onhandig in de hand. 1 jarig contract goedkoper met iphone. ps bereken is de kosten tussen 2 jaar contract en gratis tel of 1 jaar en betaalde tel. Je zit waarschijnlijk goedkoper met 2 jaar contract.

 9. robbiez zegt

  ik lees dus net dat het wel gevolgen kan hebben met mobiel internet bij hi!

  nouja, voor het eerst als trouwe hi klant uitkijken naar een ander netwerk?
  weet iemand toevallig al waar je het voordeligst de galaxy s2 kan krijgen ivm abbo?

  volgens mij zijn de prijzen bij hi met de galaxy s2 nu wel gewijzigd…

 10. Jeroen zegt

  Prima toestel. Snel, scherp beeld.. alleen denk ik dat sommige android apps of spellen niet echt geschikt zijn voor dit toestal zoals “holdem poker pro” .. erg leuk spel maar toestel liep 3x vast en heb het maar deinstalleerd. Heb het toestel sinds 11-5-2011 en was officieel de eerste die hem had volgens vodafone Veenendaal 🙂 Voelt leuk

 11. Michael zegt

  Ik wacht echt al sinds februari op deze telefoon… En sinds die tijd heb ik nog steeds niets beters gezien dan dit toestel! Echt ongelofelijk! Ik heb hem besteld bij Hi. Nog 5 dagen aftellen… Man, ik ben echt lang niet zo opgewonden geweest over een gadget! 😀

 12. Frank zegt

  Ik heb de orderbevestiging binnen gekregen van Vodafone. Alleen daar staat als apparaat weergegeven “Samsung Galaxy II Vanilla Sensation”.
  Weet iemand of dat dan zo goed gaat? Ik heb de naam Vanilla Sensation nog nergens vermeld zien staan…

  • Fliermaus zegt

   Bij mij staat er ook Vanilla Sensation bij.. geen idee waarom, misschien staat het voor die mei korting? hehe.,.

 13. Rob zegt

  Ik zit in een dubio, misschien dat jullie mij kunnen helpen. Mijn abonnement van hi loopt 29 juli af, 29 mei zou ik dan mogen verlengen. Bij HI is het abonnement ook wel aantrekkelijk wat ze aanbieden, komt overeen met vodafone qua kosten. (ik weet nog niet wat mijn persoonlijk aanbieiding zal zijn. Ik denk niet veel beter omdat ik nooit over mijn bundel heen zit)

  Wanneer ik naar Vodafone overstap, behoud ik mijn abonnement van HI tot 29 juli en wordt het over gezet naar vodafone. Het toestel krijg ik dan binnen nu en een aantal werkdagen opgestuurd.

  Ik zit dus te twijfelen: Vodafone of HI. Kan iemand me aub tips geven en daarbij ook zeggen waarom ik voor die provider moet gaan. Dat vergemakkelijkt misschien mijn keuze.

 14. cj zegt

  nou ik heb hem gisteren ook opgehaald 🙂

  ben erg tevreden met het toestel!!

  super mooi beeld ook! werkt zeer snel en fijn.

  moet alleen nog dat voice commando uitvogelen hoe dat in het nederlands kan.

  ik zag hier boven al een antwoord dat dit mogelijk is?

  hulp please 🙂

 15. Frank zegt

  “Ik heb de orderbevestiging binnen gekregen van Vodafone. Alleen daar staat als apparaat weergegeven “Samsung Galaxy II Vanilla Sensation”.
  Weet iemand of dat dan zo goed gaat? Ik heb de naam Vanilla Sensation nog nergens vermeld zien staan…”

  Bovenstaand had ik vanmorgen gepost, heeft iemand een idee?

 16. daan zegt

  hallo

  ik kan de mensen die bij GSMwijzer hebben besteld even wat info geven
  de eerste lading dat waren er weinig was dinsdag
  de 2de was vandaag(vrijdag) hier zat ik bij
  en de 3de is ma/di en dan zou iedereen die hem bij gsmwijzer heeft gepre-ordered moeten hebben.

  Veel plezier met de SGS2 ik kan neit wachten tot morgen

  • Dave zegt

   Ik zit ook bij de 2de lading en de zending is vandaag aangemeld bij TNT en kan hem nu trace’n. Hoe zeker ben jij dat ze zaterdags leveren? (aangezien jij het hebt over “kan niet wachten tot morgen”… ik wacht ook met heeeel veeel zenuwen op mn telefoon…

 17. Niels zegt

  Net gehaald bij de Phonehouse. Super toestel, zo goed als ingesteld nu! Tijd om de gameshub uit te testen, maar wat een keus!
  En straks even navigeren, let you guys know how it went

 18. robbiez zegt

  je kunt nu ook verlengen bij hi volgens mij…

  er bestaat een mogelijkheid om een sms te sturen naar hi waarna je je abbo van 2 naar 4 maand kunt verlengen.. mijn abbo loopt in september af dus mag hem deze maand verlengen.

  enigste waar ik mee zit is hoeveel last ik krijg van de veranderingen van kpn ivm internet…

 19. Dh zegt

  Heb vandaag een mail gekregen van gsmwijzer dat mijn SGS2 verzonden is..maar is het mogelijk dat TNT ook op zaterdag levert?

 20. Gregg zegt

  Vanmiddag even langs mediamarkt geweest en daar vandaag het laatste toestel gereserveerd! overigens wel opvallend dat ze maar 7 van de 24 beloofde toestellen van samsung geleverd hebben gekregen

 21. Remko zegt

  Voor alle mensen die bij GSM wijzer hebben besteld en bij de 2e levering zitten.. wanneer hebben jullie besteld?

  Ik heb afgelopen dinsdag, 10-5, besteld en heb nog geen mailtje gehad.

 22. zegt

  Ik heb de SGS2 nu een paar dagen en heb vandaag eindelijk even tijd gehad om er mee aan de slag te gaan. Foto’s, video, geluid, radio, DLNA, navigatie zijn allemaal perfect. De snelheid is prima, alles werkt direct en soepel. Belangrijkste voor mij was de synchronisatie van contacten en vooral mijn agenda met Outlook. Dat is nu prima gelukt via Funambol. Natuurlijk kun je er ook prima mee bellen. De vormgeving is strak. Het gorillaglass scherm over het hele front en de geringe dikte geven het een mooi uiterlijk terwijl het nog prima te hanteren is. Ik heb er wel direct even een polsbandje aan gemaakt om te voorkome dat ie uit mijn handen glipt. Het scherm is helder en contrastrijk. Nadelen? De achterkant verwijderen is haast eng. Het dunne backcovertje met je nagels lospeuteren wil wel maar het is zo dun dat ik bang ben dat het beschadigd. Om een SD kaartje te plaatsen moet niet alleen de backcover er af maar moet ook de batterij er uit en dat vind ik een nadeel. Voor de rest vindt ik hem helemaal geweldig!

 23. marino zegt

  Ik heb nu een Nokia 5800 xm, ben dringend aan iets anders toe. Zou origineel voor Iphone 4 gaan, maar door wat ik allemaal lees zal het de galaxy s2 worden denk ik.
  Maar ik begin een paar bedenkingen te krijgen. Ik lees dat er eerst en vooral een update dient te gebeuren, en dat dit niet van een leien dakje loopt. Veel vastlopen, stappen moeten zetten, die me voor een niet-kenner, best niet simpel lijken… Hebben jullie ook die ervaring ?
  Dan nog 2 vraagjes. Ik gebruikte mijn Nokia als mp3-speler met zijn eigen luidsprekertjes en was daar best tevreden mee, is de kwaliteit van de luidsprekertjes op SG2 een beetje of deftig of gelijkwaardig ?
  En natuurlijk ga ik via Nokia Maps de gratis (zei het niet altijd even accurate) offline gps. Bestaan er voor Android gratis of prijsvriendelijke offline gps-programma’s ? Het aspect off-line is wel belangrijk omdat ik af en toe in het buitenland zit en het anders wel oploopt…
  Bedankt! En veel plezier ermee…

 24. Christien zegt

  Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd wat jullie van de afmetingen vinden ?

  Het is natuurlijk geen klein toestel. Past hij wel in een gemiddelde broekzak ?

  Ben zojuist bij de vodafone winkel geweest, ik mag niet eerder verlegen, moet toch wachten tot 23 Juni. Mijn contract staat ook nog op iemands anders naam, als ik dit over laat zetten mag ik maar liefst 3 maanden niets aan mijn contract veranderen.
  Wat denken jullie, toch maar eens de verkoopservice bellen om te kijken of ik daar wel eerder mag verlengen ? Want anders loop ik die 50% korting mis, ben bang dat ze in juni niet zo’n fijne aanbieding hebben. Of is het bijvoorbeeld handig om te wachten tot juli / augustus ivm met de prijs ? ( ik heb geduld 😉 )

   • Christien zegt

    Afdeling loyalty ?
    Kun je me uitleggen welke afdeling dat is ? Of wat het telefoonnummer is ?
    Want ik kan alleen de gewone klantenservice vinden.
    Heb inmiddels wel het telefoonnummer van de afdeling verkoop, maar weet niet zo goed of ik daar wel goed zit.

 25. Marii zegt

  Ik mag pas eind Juni mijn abo bij hi verlengen. ik wacht er nog even mee maar wil sowieso deze telefoon.. waarschijnlijk moet ik heel veel bijbetalen maar zie ik dan wel weer. ik hoop dat ze op internet leuke aanbiedingen hebben.

  weet iemand hoe het zit als je al 4 jaar lang lid bent bij de zelfde provider? dan krijg je toch korting ofzo?

 26. zegt

  @Marino: Er is geen update nodig. Vastlopen etc. is dus niet aan de orde. Er zijn gratis offline navigatie apps verkijgbaar voor Android. Kijk hiervoor in de market. Voor wie tevreden is met luidsprekertjes van welke mobiel dan ook (dus ook van de Nokia) zal ook tevreden zijn met de SGS2. Persoonlijk vind ik het geluid uit dergelijke kleine speakertjes altijd zwak van kwaliteit. Samsung levert wel een paar aardige headphones mee.

 27. Dell zegt

  Ik heb hem pas twee dagen en ik ben zeer tevreden met dit toestel. Enige nadeel, die al eerder genoemd is door paar mensen, is de achterklep. Je hebt geen problemen als dat eenmaal vastzit, maar open maken gaat niet makkelijk. Het is zo dun en je bent bang om het te beschadigen. Maar ik vind hem echt toffe telefoon. De widgets die je kan toevoegen om de voorpagina zijn ook super. Bijvoorbeeld op deze manier zie je je mails, facebook, twitter, nieuws en andere zaken zonder dat programma te openen. Het toestel is zeer snel, ook al heb ik 6-7 programma’s open staan. Batterijduur vind ik ook zeer goed.

  Ik ben zeker een aanrader… T-mobile shops hebben het op voorraad…

 28. Jimbo zegt

  Hoi, ik hoorde verhalen dat de telefoon erg groot is en dat zou bij mij de enige afknapper zijn, valt dit mee? Ben van plan om het toestel morgen aan te schaffen en kan niet wachten!

  • Nils zegt

   Hij is inderdaad iets groter dan de Galaxy S. Maar door dat de Galaxy S2 zo dun en licht is lijkt hij minder plaats dan de Galaxy S in beslag te nemen. Hij is maar ~1.5-2 mm breder en ~3-4 mm hoger, nauwelijks verschil dus.

   Al ongeveer 20 minuten nadat ik de Galaxy S2 had en toen plotseling mijn Galaxy S weer in mijn hand pakte kreeg ik al zo gevoel van “wat is de Galaxy S nou weer voor een koelkast”.

   De Galaxy S2 ligt bij mij in ieder geval lekker en stabiel in mijn hand. Ik heb echt niet gevoel dat hij te groot is of dat ik hem makkelijk zou kunnen laten vallen.

 29. Eindh. Marco zegt

  Arthur Dent e.a.: Nuttige app ivm led-indicator !

  Check: “NO LED” in de “androit market” om het probleem van de ontbrekende led-indicator op te lossen !!

  Please verspreid deze info ook het het forum svp, ik heb nu geen tijd om te registreren daar..

 30. daan zegt

  weet iemand eigenlijk hoe je kan controleren of je mobiele netwerk uitstaat want als ik bij mij thuis via wi-fi ga wil ik graag dat mijn mobiel netwerk wordt verbroken

  • Nils zegt

   Dat gebeurd automatisch. Je kun het zelf checken door naar de icon boven te kijken, wanneer je wifi ligo laat zien verdwijnt get andere logo voor mobiele data.
   Als he wilt bijhiuden hoeveel data je verbruikt zidat je zeker.weet wanneer je over je maandelijk limiet komt kun je het best 3g watchdog(gratis) van de market downloaden.

   Als je je sgs2 geroot hebt is het ook aan te raden om AddFree Android(gratis) te downloaden. Hierdoor wordt veel reclame(ook in apps) geblockeert wat ervoor zorgt dat je stroom en data bespaart.

   En om nog meer energie te besparen is de app JuiceDefender erg handig. Er is een gratis en twee koop versies. Ik gebruik hievan de Ultimate(duurste) versie en kan nu dubbel zo lang rond lopen voordat ik hem weer moet opladen. Hoeveel je met de gratis versie kunt besparen durf ik niet te zeggen.

 31. marco zegt

  Beste,

  zijn er mensen die bij Hi de Sgs2 hebben besteld en al bericht hebben gehad van HI over de eventuele levering van hun telefoon. Staat er bij “status bestelling” al dat de telefoon onderweg is of hebben jullie net als mij nog staan: Voorinschrijving.

  je jkan het zien via onderstaande link.
  https://www.hi.nl/Kooporder-status.htm

 32. Sebastiaan zegt

  Kreeg gister helaas een email van gsmwijzer dat er niet genoeg geleverd worden en ik weer een week moet wachten tot de volgende levering :-(. Had 6 mei (vrijdagavond) de bestelling doorgegeven en had hem toch wel deze week verwacht. Dit had ik ook per email te horen gekregen van gsmwijzer… Weer afwachten dus.

 33. Nickelodeon zegt

  Ik heb afgelopen vrijdag (13 mei) het toestel gekregen. Gekocht o.b.v. enkel wat afbeeldingen en een filmpje maar ik vind hem mooi vormgegeven. Hij is dun, ligt goed in de hand maar voelt wel een beetje plastic fantastic aan, eerlijk is eerlijk. De Iphone voelt wat dat betreft fijner aan.

  Het scherm is fantastisch helder. Ook in de zon is hij goed afleesbaar. Aangezien ik ben overgestapt van een Iphone 3G was het eerste wat opviel (naast het supergrote scherm) de snelheid. Hij reageert overal direct op. Geen laadtijden (enkel bij spelletjes) en zelfs dan gaat het supersnel. Het scherm reageert zeer goed op aanrakingen, er is geen onderscheid meer tussen een Iphone 4 en deze. Het scherm van de vorige versie van de Samsung Galaxy wilde nog weleens weigeren maar deze reageert overal op.

  De batterij gaat ongeveer 1,5 dag mee bij veelvuldig gebruik (kan er natuurlijk nog niet heel veel over zeggen aangezien ik hem net heb, maar dit zijn mijn eerste ervaringen met het toestel). Ik vind het netjes. Bij normaal gebruik zal het ongeveer 2 dagen meegaan, maar ik ben eigenlijk altijd met het toestel bezig.

  Aangezien ik eerst gebruik maakte van OIS en nu van Android is het nog wel even wennen hoe alles precies werkt, maar ik denk dat iedereen het snel onder de knie zal hebben. Ik kan natuurlijk nog niets zeggen over de robuustheid maar ik maak me er geen zorgen over, alles is zeer degelijk te noemen.

  De prijs vind ik hoog, maar in vergelijking tot bijvoorbeeld de Iphone is hij redelijk te noemen. Daarnaast koop je geen telefoon maar een kleine computer; een soort Galaxy Tab. Werkt echt super en daarnaast nog een zeer groot voordeel t.o.v. de Iphone is: hij speelt flash af! En het werkt nog eens super ook!

  De camera werkt ook heel fijn en maakt mooie foto’s. De flitser is een welkome aanvulling en verlicht goed. De filmpjes zijn onnavolgbaar mooi (voor een telefoon). Hoogste kwaliteit en nooit een hapering, komt denk ik door de grafische- en dual-core processor. Let wel: ik ben snel tevreden aangezien ik hiervoor met een Iphone 3G heb gewerkt, maar in vergelijking met telefoons van vrienden (Phone 4G en Galaxy S) is alles dik in orde.

  Eerste conclusie vanaf mijn kant: ik vind het echt een top toestel waar de prijs/kwaliteit verhouding echt goed te noemen is (al moest ik flink bijbetalen bij een 1-jarig abonnement – bij een 2-jarig is hij gratis) maar je krijgt serieus waar voor je geld. Het is een kleine computer. Een fantastisch scherm, goede camera (boven verwachting), reageert snel en precies op je commando’s en ook nog eens een redelijk uithoudingsvermogen. Wat wil je nog meer?

 34. Christien zegt

  Vodafone wilde bij mij niet meewerken. Ik ben dus overgestapt naar Hi.
  Eerst gebeld, daar zei mij men dat ze er nog een paar hadden liggen en als ik direct bestelde hem dan dus ook morgen kreeg.

  Niet gedaan, ben naar de winkel gegaan omdat ik hem graag in het echt wilde zien.
  Daar bestelt, ook daar werd mij vertelt dat hij morgen geleverd wordt.
  Nu staat er bij mijn status: geen voorraad.

  Raar dus.
  Heeft er nog niemand van Hi geleverd gekregen ?

 35. Linda zegt

  Heb gisteren de samsung gs2 besteld bij Hi
  Mooie aanbieding ook, abbo van 25 euro, en 12,50 voor int. extra.
  Eerste jaar betaal ik 22,45 en krijg ik de intr. extra gratis!
  Ook hier kunnen ze me helaas niets vertellen over de levering.

  Heb vandaag nog gebeld.
  Te horen gekregen dat er 23 mei weer zo’n 120 telefoons geleverd worden.
  Nu de vraag of ik tot 1 van de gelukkige hoor die ‘m met deze levering mag ontvangen.
  Maar ze werken natuurlijk eerst het lijstje af van A tot Z.
  Werd me al verteld dat er meer aanvragen zijn dan telefoons op dit moment.

  Dus toch nog even geduld hebben 😉

 36. Nadia zegt

  Ik zit ook bij HI. Ik ben maandag naar de winkel geweest, die hadden hem nog niet op voorraad maar hebben hem wel voor mij besteld. Zij had het over dat de telefoon 18 of 19 mei wordt geleverd, maar bij mijn orderstatus staat dus ook al vanaf maandag:Voorinschrijving.

  Vandaag naar de HI winkel geweest en daar zeiden ze dat ik vandaag of morgen een belletje krijg van TNT wanneer ze hem kunnen afleveren!
  Iemand nog meer ervaring hiermee??

  Ik kan echt niet wachten, ben echt zo benieuwd! helemaal omdat ik van een blackberry bold naar deze ga! maar altijd leuk een nieuw speeltje erbij!!

  • Edo van der Zouwen zegt

   Hoi Nadia,

   Hoe is de overstap bevallen? Ik overweeg van Blackberry Bold naar de S2 te gaan namelijk maar zie vooral op tegen het missen van dat (geweldige!) toetsenbord van de BB.

   Grtz,

   Edo

 37. Christien zegt

  Help.
  Heb ik er eindelijk tijd voor, krijg ik het achterklepje er met geen mogelijkheid vanaf..:P

  Hoe hebben jullie dit gedaan ?

 38. Christien zegt

  Mijn s2 is helaas kapot.
  HIj wil niet aan en wordt erg warm. Al terug geweest naar de winkel, en nu wachten op een nieuwe!

  • zegt

   Ik heb mijn Zenus case 5 dagen geleden besteld. (zie eerder bericht in deze threat) De case is inmiddels verstuurd en ik verwacht deze begin volgende week

   • Martin zegt

    Ik heb zojuist de mooie Zenus case gezien.
    is er misschien een andere mogelijkheid om aan deze case te komen dan via paypal of creditcard?

    of weet iemand een soortgelijke case die makkelijker te bestellen is?

    mvg

    • zegt

     Echt soortgelijk wordt moeilijk. Leren cases zijn o.a. verkrijgbaar bij Coolblue van o.a. Krusell (model Orbit zwart). Ook Belbin, Melkco, Noreve maken een lederen case speciaal voor de S2. Ze zijn echter niet overal gemakkelijk verkrijgbaar en op voorraad. De meeste modellen zijn overigens ook zwart.

 39. Jimbo zegt

  Net langs de winkel gegaan om mijn abbo te verlengen, en heb ook een prachtig exemplaar van dit toestel kunnen krijgen :). Hij had er nog 1 liggen dus lucky..

 40. zegt

  Weliswaar off topic maar er is nog geen topic over cases. De Zenus case is geleverd na 10 dagen (= zoals aangegeven door Zenus). De case is iets donkerder dan op de afbeelding. Het is een echt chique case waar de S2 ingeklikt wordt. De toetsen zijn allemaal goed te bedienen en de camera is vrij om direct een foto te kunnen maken. Het materiaal doet degelijk genoeg aan om een goede bescherming te kunnen verwachten. Helaas heb ik nog geen verkooppunt in NL kunnen vinden. Prijs 40,- incl verzendkosten.

 41. Joost zegt

  Ik zit bij Telfort en ik wil heel graag overstappen naar T-mobile. Puur omdat dit de goedkoopste aanbieder is. Mijn abbo loopt volgende maand af, hoe kan ik alsnog overstappen naar T-mobile zodat ik nog kan profiteren van de aanbieding? Of moet ik een maand lang dubbel betalen?

 42. Christien zegt

  @ joost,

  Je hoeft geen maand dubbel te betalen, je nieuwe abbo bij t-mobile gaat in op de datum dat je andere abbo afloopt.

 43. Barbara zegt

  Hoi,

  Ben erg tevreden op 1 ding na. Mijn toestel wordt loeiheet als ik bv een game speel. Iemand ervaring hiermee?

  Barb

 44. zegt

  Mijn 3G verbinding valt steeds weg. Ik zit vrolijk te internetten en opeens laad niks meer. Het enige wat ik zie is het groene omhoog pijltje van de 3G knipperen. Ik moet dan mijn telefoon rebooten om het weer normaal te krijgen, maar na korte tijd gebeurd hetzelfde.
  Meer mensen die dit probleem ervaren? En/of weten hoe dit komt en/of weten hoe dit op te lossen is!

  Ik vond op XDA al een topic met mensen die dit ook ervaren en heb daar ook mijn reactie bij toegevoegd!

  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1117785

  Hopelijk heb ik snel antwoord! 🙂

 45. iknatuurlijk zegt

  ik heb hem binnen,gister en vandaag uitgebreid mee bezig geweest, alle mogelijkheden eens bekenen…
  konclusie…. 2xniks, voor mij had het niet gehoeven,vind hem zoiezo al veel te groot,
  en verder vind ik er niets handigs en fijns aan ..jammerjammer geheel verkeerde keus
  dus simkaart zit weer in mijn vorige toestel

 46. Jeroen zegt

  Even een vraagje over mijn nieuwe galaxy s2, ik probeer muziek te luisteren via de bijgeleverde oordopjes, maar krijg maar na een tijdje fade het geluid van 1 oordopje telkens weg, en ik kan maar niet vinden waar het aan ligt,
  iemand een idee?

 47. Peter zegt

  Ik heb een vraag heb net de samsung galaxy2, prima allemaal heb een vraag ik heb mijn muziek gesychroniseerd alleen per ongeluk alles, hoe kan ik muziek verwijderen op m`n toestel?
  En hoe verwijder je contacten op je toestel kom er nog niet uit voor de rest lukt het allemaal wel.

  Groet Peter

  • Roy zegt

   Om de muziek te verwijderen doe het volgende :

   Sluit je Galaxy S II aan op je pc.
   Ga op je PC Naar : Deze Computer.
   En dan klik je de telefoon aan.
   Ga naar Music.
   En daar kun je kiezen wat je wilt verwijderen.

   Succes!

 48. Danielle zegt

  nou mijnes is besteld. alleen beetje jammer staat er op de site binnen 1 dag in huis. krijg je later een mail kan 2 tot 5 dagen duren terwel ik over 3 dagen we ga, jammer.

 49. Andre zegt

  hoe speel ik videos op computer af filmpjes afdraaien met Qiuc time stotteren .SVP tip hoe ik opgenomen videos van mijn samsung overzet op computer en waar speelt die dan goed mee af ?alvast bedankt voor de tip

Praat mee