Spraakherkenning getest op de Samsung Galaxy S2

samsunggalaxys2vlingo-300x188 Spraakherkenning getest op de Samsung Galaxy S2Spraakherkenning blijft toch wel een spektakulaire feature, als het ergens op een gadget wordt aangeboden. Google was met haar eigen Voice applicaties in Android al een aardig eind op weg om het bruikbaar te maken voor een breed publiek. En ondanks dat de Samsung Galaxy S2 op de allernieuwste versie van het Android besturingssysteem draait – 2.3 bijgenaamd Gingerbread – besloot Samsung om haar eigen spraakherkennings applicatie op de Galaxy S2 te installeren: Vlingo. Dan vragen wij ons natuurlijk al gauw af of dit wel goed gaat werken.

Gelukkig stelde Dom Armstrong – dezelfde die de Galaxy S2 ook onderwierp aan allerlei benchmarks – zichzelf deze vraag ook. Om zijn test realistisch te maken zette hij zijn televisie aan, en zorgde ervoor dat hij enige afstand bewaarde tot het toestel – naar eigen zeggen een paar meter. In deze korte video heeft de S2 in ieder geval geen enkel probleem met de gesproken opdrachten.

De grote vraag blijft uiteraard of de Nederlandse Galaxy S2 ook direct met een Nederlands sprekende versie van de applicatie wordt geleverd – op het testtoestel waren Amerikaans Engels, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans te kiezen.

(bron: SamsungMob!ler)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee