Samsung lanceert eerste spotje Galaxy S2 reclamecampagne

galaxys2reclame-300x178 Samsung lanceert eerste spotje Galaxy S2 reclamecampagneDat Samsung de smaak te pakken heeft met haar Galaxy lijn was al langer duidelijk. Maar waar het Koreaanse bedrijf nog min of meer zelf verrast werd door het succes van de eerste Galaxy S, zijn ze er nu helemaal klaar voor. Zelfs een televisiecampagne staat in de steigers. En in tegenstelling tot sommige Koreaanse telefoonboeren, is het Samsung deze keer wel gelukt om er geen al te raar geheel van te maken. Wel slim dat ze er toch bij vermelden dat je dit beter niet thuis kunt proberen. Nu is het wachten op de eerste waterdichte hoesjes voor de Galaxy S2.

(met dank aan SamsungMobile)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. robbiez zegt

  1 vraag over de update die samsung nog wou toepassen…
  ik begreep dat er een update kwam van 1 naar 1.2 ghz dual core?
  op de t-mobile site staat hij namelijk beschreven als 1ghz dual core, dus zal t waarschijnlijk een software matige update worden naar 1.2?

  • Arthur Dent zegt

   Wat je vaak ziet op webpaginas voordat een telefoon beschikbaar wordt is dat deze paginas meer als een soort ‘placeholder’ fungeren. De informatie die er op staat is slechts bedoelt als tijdelijke vulling, en loopt dus vaak achter, of is gebaseerd op aannames.
   Aan de andere kant is de processorupgrade inderdaad een softwarematige – er zit geen nieuwe chip in, maar de chip is 20% hoger ‘geklokt’. De meeste processoren functioneren prima op veel hogere snelheden, maar verbruiken dan veel meer stroom, en worden sneller warm, dus er is altijd een soort ruime veiligheidsmarge.

 2. Johan Ottepotte zegt

  NEEE!!! terwijl wij hier zitten te smachten naar zo’n toestel gooit dit meisje er gewoon een in het water! Zonde! Heiligschennis! 🙂

Praat mee