Samsung houdt Galaxy S2 evenement in Korea

galaxys2launchsamsung-300x200 Samsung houdt Galaxy S2 evenement in KoreaSamsung heeft in haar thuisland Korea een grootschalig mediaevenement gehouden om de lancering van de nieuwe Galaxy S2 te vieren. De S2 moet in de loop van de tijd uitkomen in 120 landen, en als het aan Samsung ligt het succes van de eerste Galaxy S nog eens dunnetjes over doen.

Zoals bekend zullen er wel verschillen zitten tussen de Galaxy S2’s die in de verschillende landen verkocht gaan worden (Exynos chip of Tegra 2, SuperAMOLED Plus of LCD, ultra dun of iets minder ultra dun, wel of geen NFC), maar het lijkt erop dat wij in Nederland gewoon de S2 krijgen met Exynos processor, SuperAMOLED Plus scherm, en een NFC chip – en dit alles in de dunste behuizing die we ooit zagen voor een smartphone.

In iedere geval kan het S2-circus vanaf nu in ieder geval los gaan barsten, met Engeland als één van de eerste markten waar het toestel te koop zal zijn – en Nederland volgend op korte termijn.

En zien we op de foto links nu een Koreaanse schone met een Galaxy S2 in een lichtere kleur? Of is alleen maar een speling van het licht?

(bron: Samsung Korea)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee