Samsung Galaxy S2 releasedatum lijkt bevestigd

galaxys2releasenl-300x254 Samsung Galaxy S2 releasedatum lijkt bevestigdWij zijn de laatste tijd erg terughoudend geworden met het plaatsen van geruchten rond de release datum van de Samsung Galaxy S2. Echter, dit lijkt nu echt geen gerucht meer te zijn: de eerste Galaxy S2’s zullen als alles goed gaat in week 19 geleverd worden, oftewel de tweede week van mei!

Op dit moment is de S2 voor te bestellen bij GSMWijzer en StudentMobiel, waar het toestel los 499 euro moet kosten, maar ook bij Algebeld (los: 489 euro) en 2Call (los: 570 euro) kun je je bestelling al plaatsen. Uiteraard is het toestel ook gratis te krijgen bij een abonnement bij de verschillende winkels.

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Sven ten Dam zegt

  Weet iemand of hier ook een beschermhoes voor verkrijgbaar is?
  Ik kon hem er in ieder geval niet bij bestellen, of zit het hoesje in de doos?

  • Elmar zegt

   De SGS2 is uit! Heb zojuist een telefoontje van Vodafone gekregen over mn abonnementsevaluatie en toen vroeg ik wanneer de SGS2 uit zou komen. De telefoniste is toen naar haar leidinggevende gegaan en die meldde dat ie net een uur (!!) binnen was bij hen.

   • Sven zegt

    Yep, werd ook gebeld. Kon hem direct bestellen. Levertijd is 3 tot 6 weken. Ook direct geregistreerd via Samsung voor de extra 8Gb geheugenkaart. Je krijgt een e-mail van Samsung. De e-mail samen met je orderbevestiging opsturen naar het antwoordnummer van Samsung en je krijgt de geheugenkaart opgestuurd.

    De SII is bij Vodafone alleen gratis bij een 2-jarig bel+sms+web 275 abbonement.

 2. Johan Ottepotte zegt

  Ik voel me net als vroeger! Je bent jarig en je ziet je kado al op de tafel staan. Nog 10 stappen er naar toe, nog 9 stappen er naar toe, nog 8, 7 …… Nog even en dan kunnen we uitpakken!

 3. martijn zegt

  is het eigelijk wel een verstandig idee om het direct te bestelle?

  of is het een beter idee om een los toestel te kopen en daarbij bij sim only een abbo te hale?

 4. Chofny Sadhoe zegt

  hey weet iemand welke provider er nu dan 24+ mb internet biet en welke provider onbeperkt biet? en waarom is deze telefoon zo goedkoop? normaal gesproken is hij tegen 600+ € is er dan verschillende soorten? bv. 1 = lcd ander is SA+ of is dit gewoon normaal?

 5. Marielle zegt

  Die van mij wordt (als het niet weer een week vertraagd wordt door Samsung) op 13 mei verstuurd! Dus 14 mei thuis! Besteld bij Algebeld. Hij zou eerst 6 mei al verstuurd worden, jammerjammer!

 6. brads zegt

  Lijkt erop dat hij inmiddels wat vertraagd is. Vanochtend stond nog op de hi site dat hij medio mei zou komen, sinds vanmiddag is dit veranderd in begin juni. Weten zij op dit moment meer dan wij? Het wordt weer eens afwachten

 7. Liek zegt

  Ik twijfel nog. Hij spreekt me aan, maar vraag me af of ik niet beter voor de S1 kan gaan. Die moet ook erg goed zijn. Had hiervoor de HTC Desire HD en die vond ik te groot. Deze is ongeveer even groot. Iemand advies?

Praat mee