Samsung Galaxy S2 misschien toch eerder verkrijgbaar?

gekvandegeruchtengalaxys2-300x225 Samsung Galaxy S2 misschien toch eerder verkrijgbaar?Hier is er nog eentje voor wie nog niet gek is geworden van alle geruchten rond de releasedatum van de Samsung Galaxy S2. Eigenlijk hadden wij gehoopt nu wel klaar te zijn met alle speculaties – de tweede week van mei, week 19, klonk al prima – totdat telecom webwinkel Typhone het gerucht verspreidde dat de Galaxy S2 mogelijk al in week 17 leverbaar zou kunnen zijn. Voor de goede orde: dat is volgende week. Er is de laatste tijd vanalles geroepen omtrend de releasedatum van de S2, maar eerlijk is eerlijk, een release volgende week zou wel kloppen met eerdere aankondigingen.

Wij gaan volgende week maar gewoon even zitten afwachten – komt ie wel, of komt ie niet? Het lijkt er op dat we het pas echt zeker weten op het moment dat het ook echt zo ver is.

(bron: Typhone op Twitter)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Johan Ottepotte zegt

  Hoe dan ook, vandaag was ik bij KPN, die verkondigen dat het toestel pas in juni komt ofzo. Dus geen wonder dat er daar 25% bezuinigd wordt, die gasten zijn echt niet goed op de hoogte van dit soort zaken 🙂
  Relaxte foto trouwens bij dit onderwerp, het beeld uitstekend uit hoe ik soms denk: “leg dat ding nou in de winkels… AAHHH!!!!”

 2. rick dragtstra zegt

  Ik heb vandaag na gevraagd bij vodafone,
  Die verkoper vertelde mij dat het met 2 weken zal zijn mits er geen vertraging komt.
  Groeten rick

 3. Peter zegt

  Zeer dubieus. De typhone shop review op tweakers.net niet echt positief (niet veel stemmen welliswaar maar dat zegt op zich ook wel weer wat).

Praat mee