Samsung Galaxy S2 maar weer eens gebenchmarked

Na eerdere benchmark tests die al met een vroege versie van de Samsung Galaxy S2 waren uitgevoerd, is er nu een test opgedoken die met een standaard versie van de nieuwe 1.2 GHz Galaxy S2 is gedaan. En hoewel benchmarks weinig zeggen over de daadwerkelijke gebruikssnelheid van een toestel – met de name de hier uitgevoerde Quadrant test – behaalt de Galaxy S2 de hoogste score die wij ooit zagen voor een z.g.n. ‘stock’, dat wil zeggen ongemodificeerd, toestel: 3053.
[nggallery id=5] Een andere test – SmartBench 2011 – werd uitgevoerd op zowel de Samsung Galaxy S2, als ook de nieuwe HTC Sensation (a.k.a. Pyramid), en ook hier doet de Galaxy S2 de concurrentie in het stof bijten, tenminste in de kunstmatige setting van een bechmark test.

Conclusie van dit alles is dat de Samsung Galaxy S2 snel is. Maar, uhm… dat wisten we toch allang?

(met dank aan Engadget)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Bartho zegt

    Snel issie wel. Kan niet wachten tot ik hem kan kopen.

    Kan je de foto’s ook klikbaar maken btw? zijn wel erg klein nu.

  2. Johan Ottepotte zegt

    hey schijnt dat de LG optimus 2x ook best goed gescoord heeft op deze test. Maar NO WAy dat ik met een LG ga rondlopen als dit monster binnenkort op de markt is! 😉

Praat mee