Samsung Galaxy S2 krijgt upgrade naar 1.2 GHz

galaxys2clock-300x225 Samsung Galaxy S2 krijgt upgrade naar 1.2 GHzHet lijkt erop dat Samsung probeert haar concurrentiepositie op de dual core smartphone markt nog wat te verbeteren, door de Samsung Galaxy S2 nog voor de officiële release te upgraden naar een processorsnelheid van 1.2 GHz. Hoe deze upgrade precies moet worden doorgevoerd met betrekking tot de Exynos en/of Tegra 2 processor is nog niet duidelijk.

De upgrade zal voor zover bekend wereldwijd worden doorgevoerd nog voor de officiële release – het nieuws is bevestigd door zowel Amerikaanse insiders, alsook Samsung Estland en India.

Een nadeel aan deze voor de rest zeer interessante upgrade is dat de Galaxy S2 vermoedelijk zeker één maand later op de markt zal gaan verschijnen dan aanvankelijk gepland, hoewel precieze details ook hier nog ontbreken.

(met dank aan GSMArena)

Galaxy deal tips

Praat mee