Samsung Galaxy S2 in mei in Engeland

ukflag-300x150 Samsung Galaxy S2 in mei in EngelandSamsung heeft officieel de Engelse release van de nieuwe Galaxy S2 aangekondigd. Vanaf 1 mei ligt Samsung’s nieuwe topmodel daar in de winkels. Wat dit voor Nederland betekent is nog niet bekend, maar Samsung lijkt hiermee zich wel aan haar belofte te houden de releasedatum van de S2 niet op te schuiven, ondanks de last-minute 1.2 GHz processor update.

(met dank aan Engadget en Dion)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Daan zegt

  Iets ter zijde: Ik ga deze mobiel sowieso halen alleen loopt mijn abonnement op 28 april af, aangezien de s2 later uitkomt kan ik mijn abonnement dus niet verlengen en moet ik dus afzeggen en een nieuwe aanvragen? Weet iemand dit toevallig? In ieder geval een manier dat ik hetzelfde nummer hou?
  (verder is dit een topside! complimenten!)

  • gertjan zegt

   mijn abbo loopt ook af eind april,indien je een 2 jarig contract hebt en deze niet hebt opgezegd loopt het abbo maandelijks door todat je deze opzegd.hierbij zit ee opzegtermijn van een jaar en anders als je gewenste telefoon uitkomt kun je alsnog verlengen. gertjan

  • Roy zegt

   Volgens mij als je abo verloopt wordt het elke keer verlengd met een maand, tot nu toe is het met mij ook zo gelopen.
   Vraag anders ff aan je provider.

 2. René zegt

  Wanneer je jouw huidige abb niet opzegt zal die stilzwijgend telkens 1 maand worden verlengd. Dus je kan gewoon je huidige abb laten doorlopen en deze in mei laten verlengen met 1 of 2 jaar incl galaxy2

 3. Sander zegt

  Ik ben zeer gecharmeerd van dit toestel!
  Ook lekker gemakkelijk via DLNA verbinden met Samsung tv (en versterker) enzo…
  Kan ook niet wachten.

  2 zorgpuntjes:
  – hopelijk gaat de batterij wat langer mee dan bij de eerste Galaxy S.
  – hopelijk loopt ie niet regelmatig vast. Dat gebeurde tijdens de eerste ‘hands on’ toch een paar keer?
  Voor mij een enorme afknapper waarom ik bij de Palm Treo 650 ben afgestapt van smartphones.

  Beide minpuntjes zou de IPhone niet hebben?
  Ik weet: vloeken in de kerk.

  Gr.

 4. Replyier zegt

  Normaal gesproken wordt je abonnement per maand verlengt. Dus zit je niet automatisch na 28 april vast aan 2 jaar of 1 jaar contract. Dat omdat het contract verlopen is. En mobiele operators dit niet meer ongevraagd mogen verlengen.

  Dus wat ik doe is wachten tot deze echt uit is en vanaf dan een verlenging aanvragen met het gewenste toestel met eventuele bijbetaling. Je zou het bij een telefoonzaak kunnen navragen zijn ze meestal vrij klant vriendelijk. Bijvoorbeeld Belcompany, tenminste hier helpen ze je wel.

Praat mee