Samsung Galaxy S2 heeft ook andere camera gekregen

galaxys2newcamera-223x300 Samsung Galaxy S2 heeft ook andere camera gekregenEerder waren er al (een paar) foto’s te zien die in een vroeg stadium met de Samsung Galaxy S2 waren genomen. Maar tussen alle aandacht die de 1.2 GHz processorupgrade kreeg, lijkt het erop dat sommige veranderingen die Samsung sinds februari doorvoerde onopgemerkt zijn gebleven.

De recent bekend geworden benchmarkt test waar de S2 een Quadrant score haalde van ruim 3000 kan niet alleen verklaard worden door de hogere kloksnelheid (eerdere Quadrant tests bleven steken rond de 2000) – kennelijk heeft Samsung nog aardig wat geoptimaliseerd in de tussentijd. Maar volgens de Russische reviewer Eldar Murtazin heeft Samsung stilletjes ook de camera module vervangen, en hoewel de nieuwe uiteraard ook over een 8  MP resolutie beschikt, zijn de tot nu toe uitgelekte foto’s die genomen zijn met een vroeg S2 model nietszeggend geworden.

Om iets zinnigs te kunnen zeggen over de kwaliteit van de camera moeten we dus echt het uiteindelijke produktiemodel afwachten.

(met dank aan MobileReview)

Galaxy deal tips

Reacties

    • Johan Ottepotte zegt

      dat er een nieuwe camera op komt, we weten nog niet welke, maar dat de pics van voorheen geen voorbeeld meer zijn van hoe de SGS2 op onze markt komen. Ook zijn er andere veranderingen dan eerdere nieuwsgeving die onopgemerkt doorgevoerd zijn. Maar een bewijs van die veranderingen is die 300o t.o.v de vorige 2000 score 🙂

Praat mee