Berichten over de Nederlandse Samsung Galaxy S2

nederlandsegalaxys2 Berichten over de Nederlandse Samsung Galaxy S2
Uit een dokument van een Nederlandse telefoondistributeur zou blijken dat Samsung Galaxy S2 in ons voorzien zou zijn van een Super AMOLED Plus scherm – in sommige landen zou het toestel misschien beschikken over een LCD display – én van Samsung’s eigen processor. Het vreemde is dat het dokument deze laatste benoemd als Orion chip. Deze benaming wordt echter al maanden niet meer gebruikt om de Samsung Exynos 4210 chip aan te duiden.

Ook het rijtje met meegeleverde software is op zijn minst summier te noemen, en ziet er meer uit als een beperkt rijtje Android mogelijkheden dan als een opsomming van applicaties die specifiek met de Galaxy S2 geleverd worden.

Wat is dus het geval? Óf het dokument bestaat uit bijelkaargegooglede (Scrabble woord!) of gegokte specificaties, en zegt dus nog niks definitiefs over de Nederlandse versie van de Galaxy S2 – óf ondanks de naamsverwarring is het dokument toch gebaseerd op juiste informatie. In dit laatste geval komt de Galaxy S2 in Nederland dus inderdaad met 1,2 GHz Exynos processor én SuperAMOLED Plus scherm.

Wij hopen natuurlijk op dit laatste, maar in telecomland zijn geruchten nu eenmaal zo vluchtig als waterdamp, dus wachten we nog maar even af.

(met dank aan AllAboutPhones)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. robbiez zegt

    op de site van t-mobile kun je je alvast inschrijven voor de s2…
    bij de telefoon staat: super amoled plus 1ghz dual core…

Praat mee