Samsung Galaxy S2 Mini uitgelekt

galaxys2mini1-300x217 Samsung Galaxy S2 Mini uitgelektUit documenten van de Engelse provider Three blijkt dat Samsung naast de high-end Galaxy S2 nog een truuk in haar hoed heeft zitten: de Samsung Galaxy S2 Mini. Dit kleinere broertje (of zusje, natuurlijk) zal over een iets kleiner scherm beschikken – 3.7 inch – en vermoedelijk over een single core processor, die dan wel op 1.4 GHz draait. Ook is de camera een 5 megapixel model, en heeft de camera aan de voorkant een VGA resolutie. Wel zal het toestel ook op Android 2.3 Gingerbread draaien, over een flitser beschikken, en een ultrasnelle mobiele internetverbinding aankunnen.

Volgens de gegevens van Three zou de Galaxy S2 Mini nog in april in Engeland te koop moeten zijn – dus min of meer rond dezelfde tijd als de ‘grote’ Galaxy S2. Vermoedelijk zal er de komende dagen meer bekend worden over deze tot nu toe onbekende Galaxy telg, dus hou onze Samsung Galaxy S2 Mini pagina in de gaten.

(met dank aan Engadget)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee