Samsung Galaxy S2 beschikt ook over Swype

galaxys2swype-150x150 Samsung Galaxy S2 beschikt ook over SwypeWie al bekend is met bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S, zal waarschijnlijk blij zijn dat ook de Galaxy S2 weer over Swype beschikt – en hoeft nu niet verder te lezen.

Swype is het meest functionele en intelligente alternatief voor het ‘normale’ touchscreen keyboard. Waar een ‘normaal’ touch keyboard nog net doet alsof het een toestenbord is met normale toetsen, maakt Swype juist gebruik van de kracht van een touchscreen. Als je Swype gebruikt, type je de letters van je tekst niet, maar veeg – ‘swype’ – je van letter naar letter om het woord te typen – of eigenlijk juist niet te typen. Hoe dan ook, je hoeft niet meer precies de juiste letters één voor één aan te raken. Het knappe is, dat Swype net zo zeer op het patroon let wat je maakt, als op de letters die je raakt. Je kunt dus verbazingwekkend slordig zijn, en toch herkent Swype het woord dat je wilde typen.

Voor iedereen die Swype nog niet kent, is het onderstaande filmpje leuk om te zien.

Galaxy deal tips

Reacties

    • Arthur Dent zegt

      Absoluut. Dan kun je het ‘gewone’ toetsenbord gebruiken – en op het Swype keyboard kun je overigens ook normaal typen.

Praat mee