Release datum speculatie Samsung Galaxy S2

questions-300x200 Release datum speculatie Samsung Galaxy S2Er is al heel wat afgespeculeerd over de release datum van Samsung’s nieuwe Galaxy S2. De ramp in Japan zou voor vertraging gaan zorgen, er zouden niet genoeg SuperAMOLED+ schermen zijn, of Exynos chips, of de prioriteit zou worden gegeven aan andere markten – of juist niet. Het enige wat wij met zekerheid kunnen zeggen dat het waarschijnlijk (ja, zo zeker is alles) mei of juni wordt, of misschien toch april. Sommige winkels blijven gokken op april of mei, Samsung zelf houdt het op mei of juni, afhankelijk van de windrichting of andere moeilijk in te schatten factoren – of vertelt zelfs dat het misschien toch weer wat eerder zou kunnen worden. Onze bronnen (winkels, contacten bij providers en andere kanalen, het internet en bezoekers van deze site die zelf op onderzoek zijn uitgegaan) zijn zo divers en tegenstrijdig dat we maar één ding kunnen zeggen: de Galaxy S2 komt eraan, maar geduld is voorlopig toch nog een schone zaak…

Galaxy deal tips

Reacties

  1. hans zegt

    Eh jawel…

    De software moet aangepast worden zodat dualcore ook daadwerkelijk nut heeft.

    Overigens wist een T-mobile medewerker mij vandaag te vertellen dat de S2 waarschijnlijk half april uitkomt.

Praat mee