Onduidelijkheden rond de Samsung Galaxy S2 Mini

galaxys2-s2mini-foute-info-251x300 Onduidelijkheden rond de Samsung Galaxy S2 MiniEen paar dagen geleden lekte via de Engelse provider het kleine zusje van de Samsung Galaxy S2 uit: de Galaxy S2 Mini. Daarna bleef het stil, en moeten we dus maar raden naar de overige specificaties. Wat de zaak nog onduidelijker maakt, is dat andere toestellen die in dezelfde dokumenten voorkomen op zijn zachtst gezegd onjuist zijn weergegeven. Zo zou de grote S2 voorzien zijn van een 1.2 GHz processor – iets wat gewoon niet klopt, evenals de schermgrootte van 4.4 inch, en het schermtype: Super AMOLED 2. En zo zitten er nog meer dubieuze gegevens tussen.

Hoewel de eerste reacties op de Galaxy S2 Mini verrassend goed lijken te zijn, lijkt het ons verstandig alle informatie over het toestel voorlopig met een flinke korrel zout te nemen – in ieder geval tot er meerdere bronnen het bestaan bevestigen, en met betrouwbaardere informatie komen.

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee