Gamen op de Samsung Galaxy S2

galaxys2gaming-300x163 Gamen op de Samsung Galaxy S2In onze bespreking van de Game Hub van Samsung’s interface op de Galaxy S2 noemden we al dat mobiel gamen een steeds interessantere mogelijkheid is. Maar wie nog niet overtuigd is, moet misschien even het onderstaande filmpje bekijken. Je ziet een Samsung Exynos processor met zijn quad core Mali grafische processor – precies wat ook in de Galaxy S2 te vinden is – die een game draait op 1080p HD beeldkwaliteit, met 60 frames per seconde. En schijnbaar is de Exynos in feite in staat tot hogere framerates – zelfs tot 1080p HD video in 3D, op 60 frames per seconde – maar op het filmpje is deze beperkt doordat een HDMI 1.3 aansluiting gebruikt wordt. En, om het nog maar eens te herhalen: dit zit dus in je telefoon, straks!

(met dank aan Engadget)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. zegt

    Tsjah.. dat wordt nog wat, vond de galaxy S al geweldig en supersnel.. Straks een 3x snellere variant, nog even en we nemen een toetsenbord, muis, led scherm onder de arm met de Galaxy S2 in de hand naar lan party’s xD

  2. Luuk van Riel zegt

    Ja maar let op deze processor setup is aan het stroomnet gekoppeld waardoor er geen rekening met de batterij gehouden hoeft te worden, daarnaast is hij ook compleet open zodat hij goed gekoeld wordt. In een telefoon van minder dan een centimeter dik en een batterij die minimaal 5-6 uur mee moet worden deze processor gelocked op lagere clocksnelheiden. Dit helpt de hitte te beperken en de batterij te verlengen maar maakt dus iets dergelijks als in dit filmpje onmogelijk.

Praat mee