Eerste Samsung Galaxy S2 forum online!

[singlepic id=12 w=320 h=240 float=left]De oplettende bezoeker is het al opgevallen: aan ons menu is een ‘Forum’ optie toegevoegd! Achter deze keuze bevindt zich inderdaad een heus forum. Nu is het nog als een feest voordat de bezoekers komen: leeg, rustig, en je voetstappen galmen nog door de ruimte als je er rondkijkt. Maar als het aan ons ligt duurt dit niet lang.

Ook al duurt het nog even voor de Samsung Galaxy S2 echt in Nederland te koop is, geïnteresseerden kunnen nu al hun hart op halen op ons forum. En zo gauw de S2 daadwerkelijk in het bezit is van de eerste consumenten in Nederland, gaan wij ons best doen om ons forum uit te laten groeien tot hét Galaxy S2 gebruikersforum van Nederland: een plaats waar mensen met tips en vragen kunnen komen, en waar anderen deze vragen beantwoorden, of de tips ter harte nemen.

Je zult zien dat het forum nu nog wat droog is van indeling – in de loop van de tijd zullen we categoriën toevoegen of weghalen, al naar gelang er vraag naar is – of juist niet. In de categorie software, bijvoorbeeld, hebben we nu alles op één hoop gegooid, simpelweg omdat er nog niks echt te bespreken valt. Straks, als de S2 te koop is, zullen we waarschijnlijk verschillende subforums inrichting die alleen maar gaan over games, of over Android, of over bepaalde applicaties.

Je leest het: we hebben planne – en om een lang verhaal kort te maken: kom binnen, wees welkom, voel je thuis, stel je voor op het FORUM!

Galaxy deal tips

Reacties

  1. JW zegt

    Hi mensen, de status van mijn what’s app staat bij anderen ALTIJD online. Ongeacht of what’s app in- of uitgeschakeld is, en toetsblokkering aan staat; er verschijnt bij de ander nooit “last seen at .. ”

    iemand dezelfde ervaring? oplossing? dank!

Praat mee