Veel specificaties van de Samsung Galaxy S2 GT-i9100 bevestigd

Naast de informatie die eerder vandaag op Tweakers.net verscheen over de Galaxy S2, heeft SamFirmware een aantal andere gegevens ook bevestigt – de meeste specificaties waren afzonderlijk al min of meer uitgelekt, maar het is natuurlijk aardig om ze nog eens allemaal op een rijtje te zetten. Zo zou de Samsung Galaxy S2 inderdaad gaan beschikken over Samsung’s eigen Orion dual core processor, beschikt het toestel inderdaad over een NFC chip, en beschikt de S2 naast een 8 megapixel camera in tegenstelling tot de Galaxy S wel over een LED flitser.

Galaxy deal tips

Reacties

 1. - zegt

  Geachte Meneer

  op dat dag 13 febr om 19.00 dat ze samsung galaxy s2 gaan tonen
  ben ik ergens waar ze geen internet hebben.
  kunt u dat live show opnemen ofso iets.
  en dat dan tonen op u website

  alvast bedankt

 2. irma zegt

  Ik heb de galaxy s2 i 9100.
  Heb een probleem. Met advanced op de telefoon is het mogelijk alle apps uit te zetten, maar hij pakt niet alles, een aantal blijft dus toch draaien op de achtergrond en zodra ik weer op advanced klik staat zelfs de hele rij weer vol.
  Wat kan ik hier aan doen.

Praat mee