Technische specificaties en releasedata Samsung Galaxy S2 gelekt – betrouwbaar?

galaxys2specs-300x248 Technische specificaties en releasedata Samsung Galaxy S2 gelekt - betrouwbaar?Na de overduidelijke fake informatie van MobileFun, komt nu een andere site met gegevens over een aantal nieuwe toestellen, waaronder de Samsung Galaxy S2. Volgens Expansys zou de Galaxy S2 draaien op de Qualcomm 8260 processor, een dual core chip met een kloksnelheid van 1.2 GHz, een 4.3 inch scherm hebben, en inderdaad 1080p HD video op 30 fps kunnen opnemen. Ook zou de telefoon vanaf 13 juni leverbaar zijn in Engeland, en in een 16GB en 32GB variant te koop zijn.

De vraag is natuurlijk: hoe betrouwbaar is deze informatie dan? Ons antwoord: maakt het uit? Over twee dagen horen we het allemaal van Samsung zelf, maar wat ons betreft zit er een luchtje aan deze gegevens.

(met dank aan PocketNow)

Galaxy deal tips

Praat mee