Samsung Galaxy S2 vanaf mei in Nederland – voor 699 euro

galaxys2-pic11-300x169 Samsung Galaxy S2 vanaf mei in Nederland - voor 699 euroTijdens een Nederlandse persbijeenkomst in Barcelona heeft Samsung laten weten dat de Galaxy S2 vanaf mei in Nederland verkrijgbaar zal zijn – de maand ervoor zal Samsung al een PR offensief starten. Voorlopig is de adviesprijs voor een los toestel vastgesteld op 699 euro – en uiteraard goedkoper met een abonnement. De Samsung Galaxy S2 zal dus zeker in het begin geen goedkoop toestel zijn, en nog een stapje duurder dan de Galaxy S aanvankelijk was. Maar zoals gebruikelijk, verwachten wij dat de prijs na de beginfase zal beginnen te dalen, zeker op het moment dat verschillende providers met elkaar zullen gaan concurreren.

(met dank aan AllAboutPhones)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Jeffrey zegt

  Geen slimme zet, aangezien alle andere ontwikkelaars van mobiele telefoons hun releases al gepland hebben staan in maart en april dit jaar. Persoonlijk zou ik uiteraard voor de Samsung Galaxy S2 kiezen, maar ik ga er niet op zitten wachten, dan maar een blackberry of een IPhone.

  • Arthur Dent zegt

   iPhone5 zal niet veel eerder te koop zijn hier, en BlackBerry is toch ook heel ander soort toestel – alleen LG was Samsung echt te snel af met haar dual core LG Optimus Speed.

 2. Rp zegt

  Rustig aan telefoon loopt niet weg als je telefoon abo afloopt gaat stil zwijgend door met opzeg termijn van een maand.
  Als je de telefoon koopt is deze al weer oud en is er een bettere die je wilt ja toch.
  De S2 is uitgesteld verwacht word 15 mei door de 1 ghz is het een 1.2 ghz geworden daarom nu wat later.

  • gaetano zegt

   thx 🙂 daar hebben we wat aan, want hij was idd eerder in amerika geprereleased met een 1ghz duo core, dus ik begon me wel afte vragen of er daad werkelijk een 1.2 in zat. Ik heb ehm al besteld maar hij is dus pas de 15e beschikbaar? kan niet wachten 😀 epische telefoon snelste van nu.

Praat mee