Samsung Galaxy S2 nu echt uitgelekt!

wpid-galaxys2 Samsung Galaxy S2 nu echt uitgelekt!

Dit is hem de: de Samsung Galaxy S2!

Het lijkt erop dat de Koreaanse site Paran iets te voorbarig was met het brengen van nieuws over Samsung’s Galaxy S2. De genoemde specificaties zijn ditmaal wel geloofwaardig – en precies zoals voorspeld: 1 GHz dual core, etc. Ook is de Galaxy S2 maar 8.5 millimeter dik – de slankste smartphone ooit, voor zover wij weten.

De foto op Paran was klein en onduidelijk, maar ongeveer tegelijkertijd legde SamsungHub de hand op een hoge resolutie foto: uit deze foto valt op te maken dat de Galaxy S2 inderdaad draait op Android 2.3 Gingerbread met een vernieuwde Samsung interface. Ook is de indeling van de voorkant van het toestel nog sterk gebaseerd op die van de Galaxy S.

(met dank aan Engadget en SamsungHub)

Galaxy deal tips

Praat mee