Samsung Galaxy S2 komt met ARM’s Mali 400 grafische processor

Hoewel het processor raadsel waar we vanmiddag al melding van maakten nog verre van opgelost is, is in ieder geval bevestigd dat de Samsung Galaxy S2 voorzien is van de Mali 400 grafisch processor (GPU) van ARM. Dit zou onderstrepen dat de Galaxy S2 in eerste instantie inderdaad met de Exynos processor op de markt komt, aangezien hiervan al bekend is dat deze met de Mali 400 quad core GPU is uitgerust.

Aangezien Samsung al heeft aangegeven dat de Galaxy S2 als eerste in Europa en Azië op de markt zal komen, menen wij er vanuit te kunnen gaan dat de Europese Galaxy S2 dus met deze chip configuratie zal verschijnen – en dat het misschien wel de Amerikaanse markt zal zijn die het met een andere processor – zoals de Tegra 2 – zal moeten doen.

(met dank aan PocketGamer)

Galaxy deal tips

Praat mee