Samsung Galaxy S2 – HDMI via Micro-USB

hdmi-300x157 Samsung Galaxy S2 - HDMI via Micro-USBEen ander punt met betrekking tot de Samsung Galaxy S2 is het toestel nu wel of niet beschikt over een HDMI uitgang. Zeker is dat de Galaxy S2 geen speciale HDMI connector heeft, zoals bijvoorbeeld de LG Optimus Speed. Als de berichtgeving klopt, beschikt de S2 echter wel degelijk over een HDMI mogelijkheid, namelijk via haar Micro-USB connector. Het voordeel hiervan zou zijn dat de Galaxy S2 tegelijkertijd een HDMI signaal kan uitsturen en zichzelf opladen – of in ieder geval geen noemenswaardig batterijverbruik hebben tijdens het afspelen van HD video. En het is ideaal voor iedereen die zo gauw geen gebruik kan maken van de – ook interessante – DLNA mogelijkheden van het toestel.

Galaxy deal tips

Reacties

 1. DJXFMA zegt

  In de Samsung Galaxy S2 zit: MHL Deze standaard is ook wel beter bekend als Mobile High-defination Link. Deze kan HDMI beelden verzenden doormiddel van een Micro-USB naar HDMI kabel. Maar zal een speciale adapter nodig hebben zodat er ook tegelijk stroom geleverd kan worden aan het apparaat. Zie onderstaande POST en video.

  POST:
  http://androidforums.com/samsung-galaxy-s2/277713-hdmi.html#post2286158

  VIDEO:
  http://www.youtube.com/watch?v=ZtwTcnR0hqA&feature=player_embedded

Praat mee