Samsung Galaxy S2 en ‘Smarter Life’

galaxys2d8000tv-300x199 Samsung Galaxy S2 en 'Smarter Life'Samsung stelde onlangs haar ‘Smarter Life’ tournee en filosofie voor. Hoewel het ‘Smarter Life’ concept grotendeels weinig met de Galaxy S2 telefoon te maken heeft, is er één punt dat wel degelijk de aandacht verdient.

Samsung zal binnenkort haar nieuwe LED Smart TV’s introduceren: de D7000 en de D8000. Met deze nieuwe televisies is het mogelijk om draadloos televisieprogramma’s te streamen naar je Samsung Galaxy S2. Praktisch betekent dit dat je dan overal in huis tv programma’s, films, maar ook DVD’s kunt kijken op je S2 – ook terwijl anderen naar iets anders kijken op de televisie zelf. In feite verandert de S2 thuis dus in een soort mini-TV, die alle functionaliteit biedt van zijn grote broer (de televisie zelf), maar dan draagbaar. Maar dan moet je wel een D7000 of D8000 toestel hebben staan. Overigens is deze technologie ook ingebouwd in Samsung’s nieuwe Galaxy Tab 10.1.

(bron)

Galaxy deal tips

Praat mee