Samsung Galaxy S2 een superslanke telefoon?

In de onlangs geplaatste teaser van Samsung’s nieuwe Galaxy S2 telefoon valt op het eerste gezicht weinig echt nieuws te ontdekken. Maar onder een vergrootglas blijkt dat we toch wat wijzer kunnen worden over de nieuwe S2. Zo lijkt het erop dat Samsung ons duidelijk wil maken dat de Galaxy S2 toch echt een heel slank toestel is. Let op de te twee shots die we hier voor het gemak maar even hebben neergezet.

Het eerste plaatje is de reflectie van de blonde dame die een verblindende versie van de Galaxy S2 vasthoudt. Het tweede plaatje is makkelijker te ontdekken: het is de eindanimatie van het ‘mysterieuze’ toestel. Echter, deze is ook allebehalve dik te noemen. Wat dit alles te betekenen heeft weten we uiterlijk over 12 dagen.

(met dank aan SamsungUnpacked en Engadget)
galaxys2teaser1-238x300 Samsung Galaxy S2 een superslanke telefoon?galaxys2teaser2-254x300 Samsung Galaxy S2 een superslanke telefoon?

Galaxy deal tips

Praat mee