Samsung Galaxy S2 duikt op bij Engelse webshop

De Engelse telefoonboer MobileFun biedt Samsung’s Galaxy S2 al te koop aan – voor 550 pond, om precies te zijn. Vreemd genoeg
wordt er een plaatje gebruikt bij de aanbieding waarvan al lang geleden met bijna-zekerheid is vastgesteld dat het een gefotosjopte nepfoto is (het gaat om dezelfde ‘foto’ die hier rechtsboven op de site te zien is bij wijze van ‘placeholder’ totdat we een echte foto hebben). Verder wordt er melding gemaakt van een 1.2 GHz dual core Samsung Orion processor, iets wat in ieder geval dichterbij de waarheid kan liggen dan de nep-foto. Of deze vermelding op kennis gebaseerd, of een wilde gok is, kunnen wij niet zeggen. Voor hetzelfde geld gaat het om een zgn link-bait actie: wees de eerste die zo’n telefoon aanbiedt, en de hele wereld komt op jouw site langs – ongeacht of de aanbieding echt is of niet. Ach, nog een paar nachtjes slapen en we weten met zekerheid wat voor een processor de Galaxy S2 heeft, en hoe de telefoon er echt uit ziet.

(met dank aan EuroDroid)

Update: aangezien Samsung bekend heeft gemaakt dat haar nieuwe dual core processor niet Orion maar Exynos gaat heten, en zal draaien op 1 GHz, kunnen we concluderen dat MobileFun het een en ander uit haar duim heeft gezogen

Her-update: uit een ander lek zou blijken dat de S2 op een Qualcomm processor draait, en dus nog niet op de Exynos – wie het weet, mag het zeggen!

Galaxy deal tips

Praat mee