Samsung Galaxy S2: de Social Hub

galaxys2socialhub-300x233 Samsung Galaxy S2: de Social HubZoals we al eerder bespraken, heeft Samsung haar TouchWiz interface op de Galaxy S2 voorzien van een aantal zogenaamde Hubs. Deze verzamelapplicaties zorgen ervoor dat al je toepassingen met een bepaald thema mooi georganiseerd op je bureaublad staan. De ‘Social Hub’ zorgt ervoor dat je alle sociale functies van de Galaxy S2 binnen handbereik hebt. Al je emails en sms-berichten, maar ook messenger services en sociale media (Facebook, Twitter, etc.) kun je zo organiseren dat je ze in één opslag in de gaten kunt houden – ze zijn binnen de Social Hub overzichtelijk op één scherm weer te geven.

Zoals al blijkt uit onze besprekingen van Samsung’s Hub-systeem, vind je op te Galaxy S2 alle verschillende gebruiksmogelijkheden netjes georganiseerd terug. Dus hoewel het Android besturingssysteem door velen nog al eens gecompliceerd en onoverzichtelijk wordt bevonden, lost Samsung dit netjes op door de TouchWiz interface.

Samsung
Galaxy S2 GT-I9100
SamsungGalaxy S2 GT-I9100
Beeldscherm4,3 inch Super Amoled Plus
800 x 480 pixels
217 pixels per inch
ProcessorExynos 4210
Dual core Soc @ 1,2 GHz
Mali 400 GPU
GeheugenRAM: 1 GB
Opslag intern: 16 GB
Extern: SD card
Camera'sAchter: 8 megapixel, met autofocus, 1080p video opname
Voor: 2 megapixel
SensorenVersnelling, kompas, gyrsoscoop
VerbindingenHSDPA, WiFi, WiFi Direct, DLNA, Bluetooth, HDMI/MHL, microUSB
Batterij1650 mAh
Afmetingen
Gewicht
125 x 66 x 8,5 millimeter
116 gram
FeaturesFM Radio, GPS
BesturingssysteemAndroid 4.1 Jellybean
TouchWiz UX
ApplicatiesEmail, Gmail, Google+, Browser, Google Maps, Navigatie, YouTube, Play Store, Facebook, Twitter, ChatON, MP3 player, Video player, en meer.

Galaxy deal tips

Reacties

  1. jeroen zegt

    is er iemand die weet hoe je die social hub kan uit zetten ! dit vervelende progje gebruikt maar liefst meer dan 45% van je accu en zuigt je accu in een paar uur geheel leeg . kunnen we ook zonder deze app en hoe verwijderen we die ?

    Jeroen

Praat mee