Samsung Galaxy S2 de slankste smartphone tot nu toe!

galaxys2handson1-300x177 Samsung Galaxy S2 de slankste smartphone tot nu toe!De geruchten deden al de ronde, nadat Samsung haar eerste teaser filmpje op internet had geplaatst, maar nu is het dus officieel: de Samsung Galaxy S2 is inderdaad de slankste smartphone ooit: 8.49 millimeter om (overdreven) precies te zijn. Hiermee is de Galaxy S2 nog een dikke 0.2 millimeter dunner dan bijvoorbeeld de Sony Ericsson Xperia Arc, of de LG Optimus Black.

Rest de vraag of dit dan zoveel uit maakt. Over smaak valt natuurlijk niet te twisten, maar de Galaxy S2 is, mede door haar grotere scherm, wel weer paar millimeter groter in de lengte en breedte dan haar voorganger – die voor sommigen al aan de grote kant was. Het is dus niet onbelangrijk dat er toch wat ruimte gespaard wordt in de dikte – voor het oog scheelt het in ieder geval wel degelijk. En zeg nou zelf: zoveel geavanceerde technologie in zo’n slanke behuizing heeft wel iets fascinerends.

Galaxy deal tips

Praat mee