Meeste specificaties Samsung Galaxy S2 nu bekend

galaxys2allsides-300x234 Meeste specificaties Samsung Galaxy S2 nu bekendNa een paar hektische dagen, waarin het ene informatie lek het andere probeerde te overschaduwen – de meeste met verzonnen informatie – hebben we nu dan eindelijk de meest relevante Galaxy S2 specs betrouwbaar op een rijtje. En ze zijn net zo indrukwekkend als weinig verrassend, aangezien de meeste details zich wel lieten raden.

De Samsung Galaxy S2 beschikt inderdaad dus over een Exynos 4210 dual core processor, kloksnelheid 1 GHz. Het scherm heeft een diagonaal van 4.3 inch, met een resolutie van 800×480, type SuperAMOLED plus. Het besturingssysteem is Android Gingerbread, oftewel Android 2.3, of eventueel 2.4. Samsung heeft een geheel vernieuwde user interface ontworpen, die deels doet denken aan Windows Phone 7, deels aan eerdere TouchWiz versies. NFC is aanwezig, evenals BlueTooth 3.0, GPS, en een supersnelle HSPA+ internet verbinding. Wat nog niet helemaal zeker is, is dat er een model zou zijn met 64  GB interne opslagcapaciteit. De camera beschikt over een oplossend vermogen van 8 megapixel, en het toestel is net geen 8.5 mm dik – hoewel het zou kunnen dat dit het dunste punt is, met een uitloop naar een millimeter of 10.

En last but not least heeft Samsung een filmpje vrijgegeven over de voorbereidingen – en nog wat meer – voor hun Samsung Unpacked evenement wat morgenavond, dwz. zondag 13 februari, in Barcelona wordt gehouden.

(met dank aan SamsungUnpacked en Engadget)

Galaxy deal tips

Trackbacks

Praat mee