Lezen op de Samsung Galaxy S2: de Readers Hub

galaxys2readerhub-300x179 Lezen op de Samsung Galaxy S2: de Readers HubNaast de voor de hand liggende dingen die je doet op een SuperAMOLED plus scherm met een diagonaal van 4.3 inch – foto’s en video’s kijken, en op het internet surfen – leent zo’n groot en mooi scherm zich ook uitstekend om op te lezen: magazines, kranten, of zelfs boeken. Om dit allemaal snel toegankelijk en overzichtelijk te houden, heeft Samsung de Galaxy S2 de zogeheten ‘Readers Hub’ meegegeven. Dit is de eerste hub die we hier op galaxyclub.nl zullen bespreken – de overige hubs volgen spoedig!

Zoals gezegd: lezen op een telefoon met een 4.3 inch scherm, zoals de Galaxy S2, is opeens een serieuze, en aangename mogelijkheid geworden. In het vliegtuig, de trein, de auto (als je niet zelf rijdt), of waar dan ook – met de Galaxy S2 heb je altijd je favoriete boeken of tijdschriften en kranten bij de hand, zonder dat je een tas vol papier mee hoeft te sjouwen.

Via de ‘Readers Hub’ van de Samsung Galaxy S2 heb je altijd toegang tot 2500 tijdschriften in 20 talen, 1600 kranten in 47 talen, en een keuze uit meer dan 2 miljoen boeken. En uiteraard kun je elders opgeslagen documenten ook toevoegen aan jouw lees-collectie.

Samsung
Galaxy S2 GT-I9100
SamsungGalaxy S2 GT-I9100
Beeldscherm4,3 inch Super Amoled Plus
800 x 480 pixels
217 pixels per inch
ProcessorExynos 4210
Dual core Soc @ 1,2 GHz
Mali 400 GPU
GeheugenRAM: 1 GB
Opslag intern: 16 GB
Extern: SD card
Camera'sAchter: 8 megapixel, met autofocus, 1080p video opname
Voor: 2 megapixel
SensorenVersnelling, kompas, gyrsoscoop
VerbindingenHSDPA, WiFi, WiFi Direct, DLNA, Bluetooth, HDMI/MHL, microUSB
Batterij1650 mAh
Afmetingen
Gewicht
125 x 66 x 8,5 millimeter
116 gram
FeaturesFM Radio, GPS
BesturingssysteemAndroid 4.1 Jellybean
TouchWiz UX
ApplicatiesEmail, Gmail, Google+, Browser, Google Maps, Navigatie, YouTube, Play Store, Facebook, Twitter, ChatON, MP3 player, Video player, en meer.

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Lisa zegt

    Ik heb de SGS2 en kan in de readers hub geen boeken in het nederlands vinden
    de hele hub is ook in het engels kan iemand mij daarbij helpen?

    Groetjes,
    Lisa

Praat mee