Samsung introduceert géén Galaxy S2 op de CES!

samsunginfuse-198x300 Samsung introduceert géén Galaxy S2 op de CES!Maar toch worden we langzaam wat wijzer over Samsung’s telefoon roadmap voor 2011…

Dat maken we tenminste onszelf wijs. Gisteren introduceerde Samsung dus geen Galaxy S2, maar wel de Infuse 4g. Dit toestel lijk op dit moment specifiek voor de Amerikaanse markt gemaakt te zijn. Maar als we een blik op de specs werpen klinkt er het één en ander toch bekend in de oren. Een 4.5 inch scherm, SuperAMOLED Plus, 1.2 GHz processor (single core, dat wel!), 8 MP camera, Android 2.2, ultra dun toestel… wacht eens even: dit klinkt als het toestel waar eerder al een interne presentatie van uitlekte. Verder weten we dat de firmware die eind 2010 lekt van de GT-i9200 ook Android 2.2 bevatte, en icoontjes die sterk lijken op de icoontjes van de gelekte presentatie. Dus menen wij te kunnen concluderen dat de mysterieuze Samsung GT-i9200 in feite dus de Samsung Infuse is. Dit komt overeen met berichten van Eldar Murtazin dat de Galaxy S2 toch echt de GT-i9100 is, die in tegenstelling tot de Infuse wel degelijk over een dual core processor beschikt.

Dus:

  • – De Samsung Infuse 4G is waarschijnlijk de GT-i9200 waar reeds de firmware van lekte
  • – De Samsung Galaxy S2 is toch echt de GT-i9100, waarop we nog steeds zitten te wachten

Galaxy deal tips

Praat mee