Samsung Galaxy S2 mogelijk met verregaande ‘cloud-integratie’

hoppin Samsung Galaxy S2 mogelijk met verregaande 'cloud-integratie'Er wordt nog steeds druk gespeculeerd over de details van de aanstaande onthulling van de Samsung Galaxy S2. Nu heeft Samsung in Korea de Galaxy S ‘Hoppin’ geintroduceerd – een Galaxy S die helemaal doordrenkt is van de zogenaamde ‘Hoppin’ cloud diensten. Een van de interessant features hier is de mogelijkheid om via je telefoon internettelevisie te streamen naar je televisie. Tevens duiken er dus ook her en der geruchten op dat de Galaxy S2 ook voorzien zal zijn van een dergelijke cloud-integratie, hoewel ‘Hoppin’  in Europa niet toegankelijk is, lijkt het wel logisch dat Samsung hier andere implementatie mogelijkheden voor zal vinden.

(met dank aan KoreaHerald)

Galaxy deal tips

Reacties

    • Arthur Dent zegt

      Hoewel hier nog niks officieel over bekend is, gaan we daar wel van uit. Ook in de Nexus S heeft Samsung al een flitser ingebouwd, hoewel die nog heel direct op de Galaxy S gebaseerd is.

Praat mee