Samsung Galaxy S2 geteased door Samsung zelf dit keer

s2teaser-300x211 Samsung Galaxy S2 geteased door Samsung zelf dit keerSamsung is nu officieel begonnen de wereld lekker te maken met de Samsung Galaxy S2. Op de website SamsungUnpacked verscheen vannacht een eerste teaser voor de opvolger van de succesvolle Galaxy S, die dus gepresenteerd gaat worden in Barcelona op 13 februari. Vanaf 1 februari echter gaan we SamsungUnpacked al in de gaten houden, want dan verschijnt er nog meer preview materiaal. De verwachtingen rond de Samsung Galaxy S2 zijn hoog gespannen, zeker als er ook maar iets blijkt te kloppen van de eerder gelekte specificaties zoals een dual core processor, een SuperAMOLED+ display, NFC, Android Gingerbread, een HDMI uitgang en nog veel meer interessants.

Galaxy deal tips

Reacties

 1. achemet zegt

  Hallo

  kunt u mij meer vertelen over de nfc chip
  ik had gelezen dat je daar meer
  betalingen kan doen en dat je daarmee informatie kan vinden via internet
  klopt dat.
  vind je dat chip dan ook op galaxy s2 i9100

Praat mee