Een fantastisch 2011 voor alle bezoekers van Samsung Galaxy S2 punt com

Iedereen die net als wij reikhalzend uitkijkt naar wat één van de absolute toptelefoons van 2011 moet worden – de Samsung Galaxy S2 – wensen wij een geweldig nieuw jaar! Het duurt niet lang meer tot Samsung eindelijk meer zal onthullen over de opvolger van de Galaxy S: de Galaxy S2… Dus: blijf ons in de gaten houden!

Galaxy deal tips

Reacties

 1. zegt

  geachte meneer of mevrouw

  ik krijg van typhone te horen dat:

  De Samsung I9200 Galaxy S2 zal de opvolger worden van de Samsung Galaxy S. Beide toestellen zijn nog niet verkrijgbaar. Hierdoor zijn nog niet alle specificaties bekend en kan ik u niet melden welk toestel beter zou zijn.

  groetjes.

  • Arthur Dent zegt

   Moeilijk te zeggen. Er is op dit moment geen directe informatie bekend over HDMI op de Galaxy S2. Wij verwachten echter wel dat de S2 erover zal beschikken. Ten eerste omdat we denken dat dit de standaard zal worden voor de volgende generatie dual core telefoons. En ten tweede omdat deze nieuwe generatie standaard uitgerust zal zijn met full HD opname capaciteiten, en een HDMI uitgang past daar natuurlijk uitstekend bij – full HD opnemen en afspelen op je HD televisie, per telefoon. Maar dit is koffiedik kijken, we kunnen er ook naast zitten.

Praat mee