Samsung Galaxy S2 waarschijnlijk toch geen Nexus S met TouchWiz

nexussgingerbread-300x269 Samsung Galaxy S2 waarschijnlijk toch geen Nexus S met TouchWiz

Eric Schmidt's Nexus S met Android Gingerbread

Sinds Google CEO Eric Schmidt kort maar krachtig zijn exemplaar van de nieuwe Nexus S telefoon showde in San Fransisco, lijkt het duidelijk te zijn dan de Samsung Galaxy S2 GT-i9100 niet gebaseerd zal zijn op dezelfde hardware. Dit, omdat dhr. Schmidt’s telefoon geen 4.3 of 4.5 inch scherm lijkt te hebben. Tevens staat sinds de tweet van Eldar Murtazin vast dat de Samsung Galaxy 2 zeker beschikt over een dual core processor, terwijl dit voor de Nexus S nog allesbehalve vaststaat.

Duidelijk is wel dat beide telefoons zullen draaien op Android 2.3 Gingerbread OS – tenzij Google wel heel snel op de proppen komt met de 3.0 versie genaamd Honeycomb. Of tenzij het nog minstens een half jaar of langer duurt voor we van de Galaxy S2 mogen genieten. We houden u op de hoogte!

Galaxy deal tips

Praat mee