Samsung Galaxy S2 is wel niet wel niet wel niet wel niet een Nexus S met TouchWiz

Waar we eerdere speculaties van de hand wezen dat de Samsung Galaxy S2 misschien een variant op de Nexus S zou kunnen zijn, met een door Samsung aangeklede Android interface, zijn er nu geruchten opgedoken die deze ‘theorie’ lijken te ondersteunen.

Zoals we eerder berichtten, is de kans groot dat het gelekte beeldmateriaal van de Samsung Galaxy 2 niet erg realistisch zal blijken te zijn.

thumbs_orionchip Samsung Galaxy S2 is wel niet wel niet wel niet wel niet een Nexus S met TouchWiz

En nu duikt via XDA-developers het nieuws op dat de Nexus S voorzien zou zijn van de beruchte Samsung Orion dual core processor. En laat dit nu net de CPU zijn die ook in de Samsung Galaxy S2 zou zitten, zoals ook min of meer bevestigd door telefoon goeroe Eldar Murtazin.

Zeker in beschouwing nemend dat er weinig reden is om aan te nemen dat de Galaxy S2 ook daadwerkelijk over een 4.3 of 4.5 inch scherm beschikt, zou het best wel eens zo kunnen zijn dat de Samsung Galaxy S2 en de Nexus S nauwer verwant zijn dan tot nu toe aangenomen.

Galaxy deal tips

Praat mee