Samsung Galaxy S2, dé concurrent voor de LG Star!

Een paar dagen geleden lekten de eerste foto’s uit van de nieuwe LG super telefoon. Uitgerust met de nieuwe Nvidia Tegra dual core processor, belooft deze telefoon LG terug te brengen in het supertelefoon marktsegment. Maar uiteraard laat Samsung zich niet uit het veld slaan, zoals blijkt uit de specs van de Galaxy S2. Deze doen op geen enkele wijze onder voor die van de LG. Zoals wij reeds eerder berichtten, is de Samsung Orion chip niets minder dan een monster: dual core CPU met een ingebouwde quad core GPU voor waanzinnige grafische prestaties. Het gevecht tussen deze twee toestellen belooft een titanenstrijd te worden die, als we de nieuwsberichten mogen geloven, uitgevochten gaat worden in de eerste helft van 2011.

Galaxy deal tips

Praat mee