Mysterieus bericht op Twitter lekt firmware van de Samsung GT-i9200: Samsung Galaxy S2, of toch niet?

Vanavond dook een mysterieus Twitter bericht op, wat een lek deed vermoeden van de firmware van een Samsung toestel met code GT-i9200. Op dit moment wordt er op het forum van XDA-developers druk puzzeld. De eerste grote vraag is uiteraard om welke telefoon het nu precies gaat, aangezien tot nu toe werd aangenomen dat de Samsung Galaxy S2 code GT-i9100 heeft, en dat GT-i9020 de Nexus S betreft. De tweede grote vraag is, of deze firmware dus ook Android Gingerbread bevat. De derde is welke technische specificaties eruit kunnen worden afgeleid. En de laatste, of eigenlijk meest relevante vraag is of het hier niet gewoon om een simpele hoax gaat. In spanning, maar met gezond wantrouwen wachten wij van Samsung Galaxy S2 punt com af…

Links:

Tweet, XDA

(thanks to Phandroid)

Galaxy deal tips

Praat mee