Komt de Samsung Galaxy S2 GT-i9100 met een dual core Orion processor?

orionchip-300x200 Komt de Samsung Galaxy S2 GT-i9100 met een dual core Orion processor?Op verschillende websites wordt druk gespeculeerd of de Samsung Galaxy S2 misschien wel eens voorzien zou kunnen zijn van de splinternieuwe Samsung Orion processor. Deze processor is onlangs voor het eerst gesignaleerd op de ARM Technology Conference, en beschikt maar liefst over een 1GHz dual core CPU en een quadcore GPU. Als de geruchten kloppen dan zou deze de Hummingbird processor van de Galaxy S en de Snapdragon processor van veel andere smartphones definitief naar het Rijk der Antieken verwijzen. Hoewel andere geruchten spreken over een 1.2GHz processor voor de Galaxy S2, zou een dual core 1GHz superprocessor natuurlijk nog beter zijn.

(met dank aan Engadget.com voor de foto)

Galaxy deal tips

Praat mee