Gelekte firmware van de Samsung GT-i9200 geeft interessante inhoud prijs

samsungflagship1 Gelekte firmware van de Samsung GT-i9200 geeft interessante inhoud prijs

Het toestel uit de gelekte presentatie

Of het nu gaat om de illustere Samsung Galaxy S2 of niet, de firmware die onlangs uitlekte van een toestel met codenaam GT-i9200 geeft stukje bij beetje interessante informatie prijs, door de aanhoudende bemoeienissen van mensen van XDA-developers. Ten eerste lijkt het erop dat er veelvuldig verwezen wordt naar de HDMI mogelijkheden van het toestel, d.w.z. dat de telefoon in staat is om een HD televisie signaal uit te sturen. Dit is een feature die velen graag hadden gezien in bijvoorbeeld de HTC Desire HD of de iPhone 4. Tevens zijn er icons uit de firmware gehaald die wel erg veel lijken op de icons die zichtbaar zijn op de eerder uitgelekte Samsung presentatie. De echtheid van deze presentatie wordt dan wel algemeen betwijfeld, maar misschien dat dit in ieder geval laat zien dat diegene die de presentatie (slordig) maakte in ieder geval beschikt over informatie over het toestel. Toch blijft het op dit moment onduidelijk of het dus gaat om de Samsung Galaxy S2, of een ander model, zoals de onbekende Aquila, of de recent opgedoken Stealth V – en wat de onderlinge verhoudingen tussen deze toestellen zijn.

leakediconsgti9200-300x53 Gelekte firmware van de Samsung GT-i9200 geeft interessante inhoud prijs

Icons uit de GT-i9200 firmware

Galaxy deal tips

Praat mee