Welkom op het Samsung Galaxy S2 Blog

galaxys2releasenl1 Welkom op het Samsung Galaxy S2 BlogDe nieuwe Samsung Galaxy S2 is de opvolger van de uiterst succesvolle Galaxy S. De Galaxy S2 is uitgerust met de nieuwste snufjes op telefoongebied, zoals een 1,2 GHz dual core processor, een Super AMOLED Plus scherm.

De 8 megapixel camera biedt de mogelijkheid om 1080p HD video op te nemen en af te spelen, al dan niet via de HDMI/MHL uitgang, en het toestel is draait op de nieuwste versie van Google’s Android besturingssysteem.

Op dit weblog vindt je alle informatie die je nodig hebt over het toestel, en een steeds groeiende community van gebruikers en geïnteresseerden.

Naast het feit dat we met enige regelmaat nieuwtjes brengen over de Galaxy S2, vindt je hier onder andere:

Ook houden wij een oogje op de aankomende Samsung Galaxy S2 Mini en de Galaxy S Plus

Galaxy deal tips

Praat mee