Bluetooth certificatie voor de Galaxy Folder 2 is een feit

Samsung-Galaxy-Folder-flip-android-phone Bluetooth certificatie voor de Galaxy Folder 2 is een feit

Samsung is ondertussen al een tijdje bezig met de ontwikkeling van een Android klaptelefoon voor in de Galaxy familie. Het toestel is omgedoopt tot de Galaxy Folder 2 en sammobile heeft een paar weken terug al een aantal prototypes weten te spotten in India.

Via dezelfde site kregen we vandaag ook te horen dat de Galaxy Folder 2 (onder modelnummer SM-G1600) nu ook een Bluetooth certificatie heeft gekregen wat betekent dat een officiële release van het toestel niet lang meer op zich zal laten wachten.

Screen-Shot-2016-07-28-at-09.07.19 Bluetooth certificatie voor de Galaxy Folder 2 is een feit

Helaas hebben we niet veel nieuwe informatie uit de officiële Bluetooth certificatie kunnen halen. We wisten al dat er een 2,000 mAh accu onder de motorkap zit en bij deze dus ook Bluetooth 4.0 ondersteuning. De geruchten gaan dat Samsung’s nieuwe klaptelefoon een degelijk mid-range toestel moet worden met 1.4 GHz (quad-core?) processor, 2 GB aan RAM geheugen en 8 GB aan intern geheugen. Het schermpje zou bovendien 3.8 inch groot zijn en touch-enabled.

Tja, wat dan precies de bedoeling is van de fysieke toetsen in het onderstel van de Folder 2 als er toch al een touch-screen aanwezig is weten wij ook nog niet, maar ongetwijfeld dat we hier in de komende weken meer over te horen krijgen 😉

Of de Galaxy Folder 2 ook in Europa / Nederland in de schappen zal liggen is nog niet bekend.

(bron)

Galaxy deal tips

Praat mee