Handleiding Samsung Galaxy S5 nu online in Nederlands, Engels, Frans (update: nu ook Android 5.0)

Update: bij de update voor de Galaxy S5 naar versie 5.0 van het Android besturingssysteem hoort  natuurlijk ook een vernieuwde handleiding. Ook deze is inmiddels te vinden.

Oorspronkelijke bericht: Als echte smartphoneliefhebber is voorpret een belangrijk onderdeel van het koopproces van een nieuw toestel. Zoals de Samsung Galaxy S5. En wat biedt er nu méér voorpret dan de handleiding van toestel zelf? Deze is nu online te vinden in zowel Engels als Nederlands.

samsung-galaxy-s5-manual-handleiding

De handleidingen van de Galaxy S5 zijn te vinden op Samsung’s eigen website, en op dit moment beschikbaar in het Nederlands, Engels en Frans. De Nederlandstalige versie vind je in PDF vorm HIER, de Engelstalige HIER, terwijl Franstaligen HIER aan hun trekken komen.

Als je erin gaat spitten, en je vindt leuke functies, mogelijkheden of andere details, schroom dan niet om dat hieronder met ons te delen!

De Galaxy S5 wordt vanaf 11 april in de Nederlandse winkels verwacht. Een uitgebreide beschrijving van het toestel kon je eerder al HIER lezen.

Galaxy deal tips

Note 4
Galaxy S5
S3 Neo
Stud.MobielTyphoneGSMWijzer
Tele2Tele2Ben
150 min
150 SMS
500 MB
150 min
150 SMS
500 MB
100 min
100 SMS
500 MB
Note 4:
GRATIS!
Galaxy S5:
GRATIS!
S3 Neo:
€ 29,-
€ 38,- p/mnd€ 30,- p/mnd€ 15,- p/mnd

Reacties

 1. richard zegt

  kan iemand mij helpen en uitleggen hoe ik de menu navigatie knop (rechtsonder naast drukknop) kan instellen bij de s5. Ik krijg nu active applicaties.

  • Michel zegt

   De beltoon veranderen kan via Instellingen -> Geluid -> Beltonen. Compleet nieuwe beltonen kun je o.a erop zetten dmv een app (bijv. Zedge of 1 van de vele andere in de Play Store).

 2. Kim zegt

  Bij het opzetten van mijn Samsung s5 blijft hij hangen op het blauwe Android ventje en gaat niet verder
  Weet iemand wat ik hieraan moet doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *