Handleiding Samsung Galaxy S5 nu online in Nederlands, Engels, Frans (update: nu ook Android 5.0)

Update: bij de update voor de Galaxy S5 naar versie 5.0 van het Android besturingssysteem hoort  natuurlijk ook een vernieuwde handleiding. Ook deze is inmiddels te vinden.

Oorspronkelijke bericht: Als echte smartphoneliefhebber is voorpret een belangrijk onderdeel van het koopproces van een nieuw toestel. Zoals de Samsung Galaxy S5. En wat biedt er nu méér voorpret dan de handleiding van toestel zelf? Deze is nu online te vinden in zowel Engels als Nederlands.

samsung-galaxy-s5-manual-handleiding

De handleidingen van de Galaxy S5 zijn te vinden op Samsung’s eigen website, en op dit moment beschikbaar in het Nederlands, Engels en Frans. De Nederlandstalige versie vind je in PDF vorm HIER, de Engelstalige HIER, terwijl Franstaligen HIER aan hun trekken komen.

Als je erin gaat spitten, en je vindt leuke functies, mogelijkheden of andere details, schroom dan niet om dat hieronder met ons te delen!

De Galaxy S5 wordt vanaf 11 april in de Nederlandse winkels verwacht. Een uitgebreide beschrijving van het toestel kon je eerder al HIER lezen.

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

  1. richard zegt

    kan iemand mij helpen en uitleggen hoe ik de menu navigatie knop (rechtsonder naast drukknop) kan instellen bij de s5. Ik krijg nu active applicaties.

    • Michel zegt

      De beltoon veranderen kan via Instellingen -> Geluid -> Beltonen. Compleet nieuwe beltonen kun je o.a erop zetten dmv een app (bijv. Zedge of 1 van de vele andere in de Play Store).

  2. Kim zegt

    Bij het opzetten van mijn Samsung s5 blijft hij hangen op het blauwe Android ventje en gaat niet verder
    Weet iemand wat ik hieraan moet doen

  3. Tonnie Groenendijk zegt

    Sinds de laatste update van Samsung een paar dagen terug worden app’s terwijl ik ze gebruik afgebroken. Dit is heel irritant. Hebben meer mensen hier last van? En wat kan ik daar aan doen!

  4. Hilleke van Donk zegt

    Vraag: ik kan mijn camera niet in-of uitzoomen.
    Hij geeft aan dat dit niet kan in de huidige modus.
    Kan iemand mij uitleggen hoe ik dit moet veranderen?

  5. vandersmissen tania zegt

    Hallo weet er iemand hoe ik mijn icoontjes (apps) op mijn startscherm kleiner kan zetten. Heb een galaxy s5. En hoe ik onderaan in mijn startbalk meerdere icoontjes (apps) kan zetten. Groetjes

  6. mirjan zegt

    Wat bedoelen je met je moet je voicemail bellen als je je ringtone langer wilt laten doorspelen? Bij mij staat deze uit en nog stopt hij na een paar x overgaan ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *